sınava kadar bol bol ktb oku :) bence
okumaya çalışyorum ama pekde okuduğum söylenemez çabuk sıkılanlardanım:kedi:
teşekkürler önerin için canım daha fazla okumalıyım:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınava kadar bol bol ktb oku :) bence
kızlar sizlere birşey sorucam benim türkçeyı çok ıyı yapmam gerek ama pek iyi değilim denemelerde ikilemde kaldığım sorular hep yanlış çıkıyor bunu nasıl çözümleyebilirim...
birde günde kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç soru çözüyorsunuz şimdiden teşekkürler
[/B]
türkçe çok önemli gerçekden ..özellikle paragraflar o kadar uzun oluyor ki karıştırmamak lazım bende hızlı okuma çalışmalarını tavsiye ederim..
türkçe benimde şu an dikkat etmem gereken derslerden soru kaçırmak gibi bir lüksüm
yok...
ben dersaneyle beraber takip ediyorum dersleri daha konular bitmedi..biten konulara göre
soru çözüyorum saatleri belli olmuyor malum ev işleri,başka şeyler çıkıyor ayarlamaya çalışıyorum.
kızlar kardesım basvuru yapacak ne ıstenıyo basvurusunu yapan arkadslar yazarsa sevınırmn bankaya 35 tl yattı
kızlar ya 75 almak ıcın sozelcı bırının kac alması lazımm sayısaldam 3 net falan yapıyoo kardeım
Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum 90 puan ve üzeri almam gerekiyormuş bence biraz zor tam sınava girmekten vazgeçmiştim ki bir arkadaşım sonradan ara alımlar olacağını ve 70 puan ve üzeri alanları alacaklarını söyledi doğru mu bu, siz böyle birşey duydunuz mu?
ara alımlar başka bir sınav olana kadar devam ediyor...mesela 2008 de yapılan sınavın puanıyla en son 1 ay önce gene alım yapıldı...yani ne kadar yüksek alınırsa okada iyi bu puan 2 yıl geçerli olacak..