• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

[/B]
kızlar sizlere birşey sorucam benim türkçeyı çok ıyı yapmam gerek ama pek iyi değilim denemelerde ikilemde kaldığım sorular hep yanlış çıkıyor bunu nasıl çözümleyebilirim...
birde günde kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç soru çözüyorsunuz şimdiden teşekkürler

türkçe çok önemli gerçekden ..özellikle paragraflar o kadar uzun oluyor ki karıştırmamak lazım bende hızlı okuma çalışmalarını tavsiye ederim..
türkçe benimde şu an dikkat etmem gereken derslerden soru kaçırmak gibi bir lüksüm
yok...
ben dersaneyle beraber takip ediyorum dersleri daha konular bitmedi..biten konulara göre
soru çözüyorum saatleri belli olmuyor malum ev işleri,başka şeyler çıkıyor ayarlamaya çalışıyorum.

kızlar kardesım basvuru yapacak ne ıstenıyo basvurusunu yapan arkadslar yazarsa sevınırmn bankaya 35 tl yattı

[/B]

türkçe çok önemli gerçekden ..özellikle paragraflar o kadar uzun oluyor ki karıştırmamak lazım bende hızlı okuma çalışmalarını tavsiye ederim..
türkçe benimde şu an dikkat etmem gereken derslerden soru kaçırmak gibi bir lüksüm
yok...
ben dersaneyle beraber takip ediyorum dersleri daha konular bitmedi..biten konulara göre
soru çözüyorum saatleri belli olmuyor malum ev işleri,başka şeyler çıkıyor ayarlamaya çalışıyorum.

benim paragrafta hiç yanlışım çıkmıyor ama anlatım bozukluğunda 5 soruda 2 yanlış noktalama yazım yanlışı derken 7 8 ı buluyor yanlışlar ben mat. yapamadım için bu sayı çok en fazla ıkı yanlışla turkçeyı bıtırmelıyım bu arada bende laborantım

kızlar ya 75 almak ıcın sozelcı bırının kac alması lazımm sayısaldam 3 net falan yapıyoo kardeım

Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum 90 puan ve üzeri almam gerekiyormuş bence biraz zor tam sınava girmekten vazgeçmiştim ki bir arkadaşım sonradan ara alımlar olacağını ve 70 puan ve üzeri alanları alacaklarını söyledi doğru mu bu, siz böyle birşey duydunuz mu?

ara alımlar başka bir sınav olana kadar devam ediyor...mesela 2008 de yapılan sınavın puanıyla en son 1 ay önce gene alım yapıldı...yani ne kadar yüksek alınırsa okada iyi bu puan 2 yıl geçerli olacak..

Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum 90 puan ve üzeri almam gerekiyormuş bence biraz zor tam sınava girmekten vazgeçmiştim ki bir arkadaşım sonradan ara alımlar olacağını ve 70 puan ve üzeri alanları alacaklarını söyledi doğru mu bu, siz böyle birşey duydunuz mu?

sen bilirsin genede ama sınava girmende fayda var ...

[ı]ara alım dedıklerı bellı kurumların kpss paunıyla alımlarıdır sÖzleŞmelı
devlet yılda ıkı kez alım yapıyor bır kasımda bır de mayıs ayında olmak Üzere
ÖrneĞın Çevre orman bakalıĞı sÖzleŞmelı personel alacaktır bunu duyuyurur Şartlar koyar ve kpssden en az 70 puan almak der ama tercıhlerını en yÜksek puan alandan yapar ... Memurlar.net daha ıyı bılgı edınebılırsın arkadaŞım ....

Bence yınede gırmelısın kpss ye...

Herkese bol Şanslar nasılsınız bugun arkadaŞlar... Bende ıngılızce ÇalŞıcam Şımdı gerı kalan zamanı kpss ayırcam ıng. Çok gerı kalıyorum ÇÜnkÜ ... Sız neler yaptınız bugun bakalım anlatın ....[/ı]

ara alımlar başka bir sınav olana kadar devam ediyor...mesela 2008 de yapılan sınavın puanıyla en son 1 ay önce gene alım yapıldı...yani ne kadar yüksek alınırsa okada iyi bu puan 2 yıl geçerli olacak..

tüh ya keske takip etseymişim. puanım boşuna gitti. şimdi tekrar hazırlanıyorum sınava..

kızlar ınternetten kayıt nasıl yapılacak kardesımın sıfresını aldık osym burosundan bılgısı olan varmı

kızlar ınternetten kayıt nasıl yapılacak kardesımın sıfresını aldık osym burosundan bılgısı olan varmı

peki kızlar ben sınava girersem istanbul dan girecem ama nüfus kaydım başka şehirde bu sorun olur mu, acaba nüfusa kayıtlı olduğun ilde mi girmem lazım? günlerdir sormak için ösym yi arıyorum ama hep meşgul

Back