• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

Aynen calısmıyorum kızlar İŞerde yogunlastı napıcam bılmıyormkandılınız mÜbarek olsun bu arada

merhaba umarım işleerin düzelir çalışmaya başlarsın tatlım...
herkesın regaib kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur inş.
bol bol dua edın benım için bende sizin için edicem rabbim hayırlı bir memuriyettlik nasip etsin herkkese rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş...

eet canım haklısın ikimiz kaldık ama sen yazamadan geçme birbirmize gaz verelim ... snv az kaldı günler geçiyor ... yılmak yok havalar ısındı yaz geldi herkesde gevşeme var inş. toparlar kendılerını ama ben yılmıcam sonuna kadar devam bugun geo. çokgenler ve dörtgenler çalışcam ... sen ne yapıcaksın ....

ben tarih tekrar yapcam bugün:emir_bebek:. akşama misafirim var hazırlık yapmam lazım. bugün pek çalışamiicam herhaldeboshayallersmile

kolay gelsin o zaman bende bugun bir konu çalışcam ing. bakmam gerek biraz bugun :) çok aksattım ing. sırf kpss için

Kzılar merhaba ben geldım
45 soru ÇzÖdÜm Çokgneler ve dÖrtgenlerden konu ÇalıŞtım bugunluk bu kadar :) sız neler yaptınzı?

kızlar z tvnin intrnetten konu anlatımlarına çalıştım bugun türkçe matematik ikiside çok güzel açıklayıcı ve bol örnekli anlatıyorlar... anlatım bozukluğunu yapamıyordum 3 saat hiç başından kalkmadım artık anlatım bozukluğuyla ilgili bir sorunum kalmadıguclubacismile
bütün dersler var hatta vatandaşlık konu anlatımıda var... video kaliteside güzel

merhaba kızlar nasılsınız bugun hiç ama hiç çalışamadım ... şimdi başlıcam çalışmaya bende :) siz neler yaptınız? yağmur 55 keşke izleyebilsem ama nettim sınırlı video izleyemiyorum malsef bu yüzden ktblardan çalşıyorum.. kolay gelsin

merhaba kızlar nasılsınız bugun hiç ama hiç çalışamadım ... şimdi başlıcam çalışmaya bende :) siz neler yaptınız? yağmur 55 keşke izleyebilsem ama nettim sınırlı video izleyemiyorum malsef bu yüzden ktblardan çalşıyorum.. kolay gelsin

hımmm kolay gelsin canım en yararlısı kendi okuduğun aslında ama insan bazen sıkılıo o zaman videodan dinlemek iyi oluo yada anlayamadığın noktalarda...
ben iyici stres oldum istediğim puanı lamazsam emeklerim boşa giderse die bu sefer denemelere kötü yansıdı bir anda düşüşe geçtim rahat olmak gerekmiş ama olamıomsenağlama

günaydın kızlar ben çoktandır kitasp yüzü aççamadım inş bende başlıycam çok az zaman kaldı ben bişiy bilmiyorum umarım yetiştiririm konuları

günaydın kızlar
erken kalktım bugün 100 tane coğrafya çalıştım madenler sanayi konusunu tekrar ettim.
kahvaltıdan sonra tarihe bakıcam

günaydın arkadaşlar siteye üyeliğim yeni değil ama bu bölümü yeni gördüm bende hazırlanıyorum
nasıl giidiyor çalışmalarınız

günaydın bugun çok üzgünüm 10 senelik kuşum öldü :(
çok ağladım kendımı toparlayım bende başlıcam
:(:(

walker cnm çok üzüldüm zamanında bende çok sevdğim kuşumu kaybetmiştim çok kötü bir duygu biliyorum.

selam kızlar bende hazırlanıyorum...bölümüm puanları oldukça yüksek
bazen moralim bozulsada ümitsiz olmak istemiyorum.
umarım herkes için iyi olur vakdim oldukça buraya uğrarım hepinize kolay gelsin;)

bende uzun bi kararsızlık sonucu dershaneye yazıldım.bugün başlıyor allahım hepimizin gönlüne göre versin diyorum.

walker cnm çok üzüldüm zamanında bende çok sevdğim kuşumu kaybetmiştim çok kötü bir duygu biliyorum.

sağol tatlım sorma valla çok kötü bir duygu :gitme::gitme: daha dün avuçlarımın içindeydi oyun oynadık öptüm çok yemek yedım elımden :gitme::gitme: sabah annem görmüş ölürken birden düşmüş kafesten kuzum benım rahat uyusun :gitme:çok özlicem onu kuş almıcam bir daha :gitme:

kızlar bende bugun 120 saoru çözdüm türkçeden şimdi tarihten konu çalışcam ama yemek yemem gerek önce ... siz neler yapıyorsunuz? buarada snv 14 hft kaldı arkadaşlar hızlanmak gerek hepinize bol şans...

slm kızlar
coğrafyadan 300 soru çözdüm toplam. tekrarlarda bölgelere geldim karadenizni de çalışıp coğrafyayı noktaliicam bugünlük:hulya:

kızlar sizlere birşey sorucam benim türkçeyı çok ıyı yapmam gerek ama pek iyi değilim denemelerde ikilemde kaldığım sorular hep yanlış çıkıyor bunu nasıl çözümleyebilirim...
birde günde kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç soru çözüyorsunuz şimdiden teşekkürler

kızlar sizlere birşey sorucam benim türkçeyı çok ıyı yapmam gerek ama pek iyi değilim denemelerde ikilemde kaldığım sorular hep yanlış çıkıyor bunu nasıl çözümleyebilirim...
birde günde kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç soru çözüyorsunuz şimdiden teşekkürler

sınava kadar bol bol ktb oku :) bence

Back