2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bende coğrafya çalıştım -tatlicadiarzu-

hiç sevmiyorum ya şu dersi..

walker cnm yapabiliyo musun çarpanları ayırmayı

ben anlamıyorum o konuyu bi türlüÇok üzgünüm çoook

eet canım benım matematikde tek problemim problemler delikafadulden yapamıyorum bir türlü ama eski öss cdlerimi buldum orda ayrıntılı anlatıyor ordan izliyorum bende matematik ve geo hep öyle yapıyorum o zaman oluyor :) bende coğrafya çalıştım şimdi vatandaşlık bakıyorum .... herkese kolay gelsinguclubacismile

Kızlar selamlar bu arada nasılsınız
Ben bugün hiç çalışmadım tekrar bile yapmadım akannehir
Bir haftaya yakın zamandır coğrafya çalışıyorum ve coğrafyayı çoook sevdim diğer derslere geçesim hiç yok ama bir konum kaldı coğrafyanın bitmesine napcam bilmiyorum

Bu arada kızlar demişsiniz sabahlara kadar çalışıyorum filan diye
Uyku için en verimli saat 23.00 dan sabah 6 ya kadarmış
Ve diyelim ki bigün boyunca hiç uyumadınız ertesi gününüz mahvoluyor kaş yaparken göz çıkarma olayı gibi
En iyisi sabah erken kalkıp erken uyuabilmek
Türkiyede birinclik yakalayanların hiçbiri gece geç saatlere kadar çalışmazmış
Bu benden size tavsiyeler buyrunnnnnnnnn

nerhaba kızlar
eet duru sana katılıyorum bugun benım için çok verimli geçti sabah erken kalktım 8de ders çalışmaya başladım ve gayet güzel çalıştım ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam bugun atamalar açıklanmış atananlar emeklerinin karşlığını almışlar ne kadar güzel rabbim bizlerede nasıp etsin inş. atanmayı :) onları okudukca iyice heveslendim haydi ben derse kaçar:)

Tamam cnm ben ilkeleri çalışırsam burdan çalışiyim madem a.s.
Haftaya geçiyim diyorum tarihe inşAllah geçebilirimmm

Ne atamasıymış ki bu walker :uhm:

kızlar ben kıtaptan calısıyodum tarıhı coğrafyayı ama ılerlemesı cok yavas oluyodu cunku yazarak gıdıyorum,ama sımdı su verdığınız sıtelere bır goz attım,her gun bır iki vıdeo dınlemek daha kolay ve hızlı ılerlememı sağlar sanırım,kı boylece konularda daha erken bıter ve soru cozmeye zaman kalır:)

Bence hızlı değilde verimli çalışmak önemli olan
Bence not almak aklında kalmanı sağlar
Ve mesela tekrar ediceksin ee elinde not yok neyi tekrar ediceksin
Bide bu açıdan düşün

Bence hızlı değilde verimli çalışmak önemli olan
Bence not almak aklında kalmanı sağlar
Ve mesela tekrar ediceksin ee elinde not yok neyi tekrar ediceksin
Bide bu açıdan düşün

ya ben de su acıdan dusundum en azından bı kere dınlımde az cok konuları hatırlım daha sonra kalan zamana gore bakarım yazarak calsıırım en azından tum konuları bı kere dınlemıs olursam son zamanlarda panık yapmam,ama boyle yazarak ılerlemeye devam edersem coğu konuyu daha hıc okumadan sınav zamanı gelecek,cunku daha oncede dedığım gıbı oncelıklı olarak baska sınavlara hazırlandığım ıcın kpss'ye cok fazla zaman ayıramıcam,ama evet haklısın eğer tek bır seye odaklanacak olsaydım o zaman her zamankı gıbı yazarak calısırdım ama bu sefer mumkun deılteşekkurler...

edihanna tabi ben senin başka sınavlara çalıştığını bilmiyorudum
Ozaman bu durumda senin söylediğin daha mantıklı

Hayırlı sabahlar kızlar
Dün 3 konunun tekrarını yapabildim sadece
walker başvuruları ne zaman yapıcaksınız diye sormuştun hani
ben bi kaç hafta sonra ayın sonuna doğru yapmayı düşünüyorum bakalım tam belli değil
ve puan hesaplama siteleri de google yazınca çıkmıştı bende
Ben hala denemelere geçemedim çok eksiğim var

ben hala dogru dürüst başlamadım çalışmaya :/ biraz önce netten online sınav yaptım türkçe % 83 dogrum cıktı ama benim genel kültür berbat yetenekte çalışmadanda yapabiliorm zaten öbürleri nanay akannehir

kızlar günaydın başvuru yapamk için siteyi açmaya çalşıyorum açamıyorum offf ne yapcam aday bilgi formuna ulaşamıyorum.... sizler ne yaptınız bşvurularınızı yaptınız mı ?
ben parayı yatırdım şimdi daha da sıkı çalışmam gerek zaman daralıyor....

Hayırlı olsun walker
Ben henüz yatırmadım
Ay sonuna düşünüyordum ya bilmiyorum
Benim işten de cevap geldi kabul edilmişim
ınşAllah çalışmamlarımı aksatmaz

Hayırlı olsun walker
Ben henüz yatırmadım
Ay sonuna düşünüyordum ya bilmiyorum
Benim işten de cevap geldi kabul edilmişim
İnşAllah çalışmamlarımı aksatmaz

işin hayırlı olsun :) çok sevindim
bizim evde badana var sanırım çalışmalarım aksıcak yanı biraz ara vermek zorunda kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…