valla hayran kaldım sana yaff bi döndün pir döndünkaydirigubbakcemile3 hadi canım benim kim tutar seni beee
kaydirigubbakcemile3 bide tamamen kavrayabilsem prombelmeri tadından yenmeyecek :gitme:
senin matematiğin nasıl canım
ya kızlar ben kpss ye lise mezunu olarak mı girsem yoksa önlisans mı karar veremedim.
lise için daha çok kadroo açılıyo sanki
sizce ?[/QUOTEa.sa.sa.sa.s
cnım bende lise olarak girmenin daha avantajlı oldugunu dduymuştum bir araştır istersen olabilir yani
KIZLR YA BENIM NEDEN CNM İSTEMIYO BİRDE ÖZEL SEKTÖRDE CALSIYORUM AMA CALISMAM LAZIM KPSSmafoldumben
kızlar selamlar,
kesir problemlerini işledik eşimle
şimdi yaş problemlerine başlıyoruz
iyi çalışmalar
öpüyorum sizi
arkadaşlar bugün dersane yoktu sabah temizlik yaptım oglum uyudu şimdi ders çalışacagım akşam oglum çalıştırtmadı malesef akşamı telafi etmem lazım
sizler ne çalışıyorsunz günlük kaç soru çözüyorsunuz yazalımki birbirimizi azimlendirelim
ne dersiniz??????????????
dün sınava girdim fem in,o kadar tarih çalışmıştım böle bi soru çözmemiştim.siznle paylaşmak istedim çünkü çıkar falan yapamayan olmasın k k dankaydirigubbakcemile5
Mustafa Kemal Paşa,''Tarih bu kongremizi ender ve büyük bir eser olarak kaydedecektir.'' sözünü aşağıdaki kongrelerden hangisi için söylemiştir?
die bi soruydu. Cevap:ERZURUM KONGRESİ
ben boş bıraktım((
bugün 100 tarih çzdüm şimdide matematik çalışcagım çarpanlara ayırma
deryacım gözüm korktu valla o kadar zormu problemler.konuyu işledikten sonra eşimle birlikte çözüyorum ilk 10 soruyu.
ondan sonra yalnız çalışıyorum. konuyu da pekiştirmiş oluyorum böylelikle.
ama problemlerde çok zorlanıyorum. böyle devam ederse problemlerden 1 yada 2 soru çözebilcem sınavda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?