Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarihten genel tarama testi çözdüm
53 soruda 36 net
nasıl sizce?
fena diil canım zaten tarihim hepsini bitirmemiştin di mi sen?yabilmiyorumkismile
zaten soruların çogu ıslahatlardan ve atatürk döneminden çıkıohihoyyytbitmedi canım, osmanlıyı yeni bitirdim ıslahatlara geldim.
bugün temizlik yapcam
öğleden sonra başlarım artık derse
özlem de yok ortalarda
demirbaş oldum ya burdakaydirigubbakcemile3
ya dün giremedim bi türlü siteyekaydirigubbakcemile2 hata verdi hep.yok canım gitmiyorum ben dersaneye sadece sınavlara giriom.kendim çalışıomolumunekankayizsmile o beylikler evet zor insanın aklında kalımıo.mesela 1.beylkler dönemi var 2.beylikler dönemi var denemelrde de çıkıo bi deeyvahedigeldismileben şu beylikleri karıştırıyorum ya hangisi nerde ne zaman kuruldukafamçokkarıştı
şimdi tarihten 30 sorum kaldı onu çözüp coğrafyaya başlıyorum:hulya:
bölgelerim kaldı tek. onu da bitireyim de bari birini savmış olayım başımdankaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyosunuz bakim
gülçin fazla göremedim seni bugünolumunekankayizsmile
dershaneye gitmiyon dimi senbayanssulusmile
ihtiyaç,data.yedi iklim,yargı önerebilirim...selam kızlar
bende kpss önlisansa hazırlanıorum dershaneye gidiyorum. bi tek matematik açığım var gerisi kolay da zaten matematik mesele eylüle kadar da nasıl sabredilir o da ayrı mevzu tabi. ben yaprak test almak istiyorum ama hep aynı yayınevinin alıyorum önerebileceğiniz bir yayınevi var mı ?
selam kızlar
bende kpss önlisansa hazırlanıorum dershaneye gidiyorum. bi tek matematik açığım var gerisi kolay da zaten matematik mesele eylüle kadar da nasıl sabredilir o da ayrı mevzu tabi. ben yaprak test almak istiyorum ama hep aynı yayınevinin alıyorum önerebileceğiniz bir yayınevi var mı ?
oh gezin tabi
bende hiç çalışmadım sayılır hafta sonu
kızım diş çıkarıyo da çok huzursuz :hulya:
inşallah fazla uzun sürmez yoksa soğurum derslerdenakannehir
özlemcim hangi dershaneye gidiyosun sen
bide denemeleriniz ihtiyaç yayıncılıktan mı oluyo
cuma günü deneme olmuştuk bugün cevap anahtarını aldım türkçeden hç yanlışım çıkmamış çok mutluyum puanım yüksek gelir artık kaydirigubbakcemile3
toplam kaç net yaptın tatlımaklinialirimsmile