2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

slm kızlar,
bugün gezdik eşimle,
5 gibi geldik eve hemen dersin başına geçtim
osmanlı dönemi bitti nihayet ıslahatlara geldim
30 tanecik soru çözebildim. 5 yanlışım çıktı
düzelticem inşallah

ben şu beylikleri karıştırıyorum ya hangisi nerde ne zaman kuruldukafamçokkarıştı
şimdi tarihten 30 sorum kaldı onu çözüp coğrafyaya başlıyorum:hulya:
bölgelerim kaldı tek. onu da bitireyim de bari birini savmış olayım başımdankaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyosunuz bakim
gülçin fazla göremedim seni bugünolumunekankayizsmile
dershaneye gitmiyon dimi senbayanssulusmile

özlem de yok ortalarda
demirbaş oldum ya burdakaydirigubbakcemile3

canım giremedim dünden beri haftasonu işte temizlik
eeee birazda gezdim dün eşimle yemege gittik oradan sinemaya gittik
hiç çlışamadım bu hafta sonu ya malesef
şimdi de duş alıp yatacagım
iyi gecelerrrr...........

oh gezin tabi
bende hiç çalışmadım sayılır hafta sonu
kızım diş çıkarıyo da çok huzursuz :hulya:
inşallah fazla uzun sürmez yoksa soğurum derslerdenakannehir

ben şu beylikleri karıştırıyorum ya hangisi nerde ne zaman kuruldukafamçokkarıştı
şimdi tarihten 30 sorum kaldı onu çözüp coğrafyaya başlıyorum:hulya:
bölgelerim kaldı tek. onu da bitireyim de bari birini savmış olayım başımdankaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyosunuz bakim
gülçin fazla göremedim seni bugünolumunekankayizsmile
dershaneye gitmiyon dimi senbayanssulusmile
ya dün giremedim bi türlü siteyekaydirigubbakcemile2 hata verdi hep.yok canım gitmiyorum ben dersaneye sadece sınavlara giriom.kendim çalışıomolumunekankayizsmile o beylikler evet zor insanın aklında kalımıo.mesela 1.beylkler dönemi var 2.beylikler dönemi var denemelrde de çıkıo bi deeyvahedigeldismile

selam kızlar
bende kpss önlisansa hazırlanıorum dershaneye gidiyorum. bi tek matematik açığım var gerisi kolay da zaten matematik mesele :D eylüle kadar da nasıl sabredilir o da ayrı mevzu tabi. ben yaprak test almak istiyorum ama hep aynı yayınevinin alıyorum önerebileceğiniz bir yayınevi var mı ?

selam kızlar
bende kpss önlisansa hazırlanıorum dershaneye gidiyorum. bi tek matematik açığım var gerisi kolay da zaten matematik mesele :D eylüle kadar da nasıl sabredilir o da ayrı mevzu tabi. ben yaprak test almak istiyorum ama hep aynı yayınevinin alıyorum önerebileceğiniz bir yayınevi var mı ?
ihtiyaç,data.yedi iklim,yargı önerebilirim...

selam kızlar

canım gecen gün arkadaşım aldı uzman kariyer tavsiye ederim

oh gezin tabi
bende hiç çalışmadım sayılır hafta sonu
kızım diş çıkarıyo da çok huzursuz :hulya:
inşallah fazla uzun sürmez yoksa soğurum derslerdenakannehir

dişine elma sirkesi sür rahatlatıyormuş çocugu mirmirmirmir

cuma günü deneme olmuştuk bugün cevap anahtarını aldım türkçeden hç yanlışım çıkmamış çok mutluyum puanım yüksek gelir artık kaydirigubbakcemile3

özlemcim hangi dershaneye gidiyosun sen
bide denemeleriniz ihtiyaç yayıncılıktan mı oluyo

toplam kaç net yaptın tatlımaklinialirimsmile

canım hesaplamadım ama türkçeden yanlış yok matematikten 7 dogru 6 yanlış:oklava:
tarih 8 yanlış cogrfya 8 yanlış anayasa boşum var 1-2 yanlış kaç unuttum
işte böyle biraz iyi biraz kötü
matematik iyi olsa digerleri daha düzelirde malesef matematik özürlüyüm ben bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:oklava:

Back