2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar aslında lisan mezunuyum ama sizler ne yazmışsınız diye bakayım diye bi uğradım.
dershaneye gidiyorum ve sırf matematik için yazıldım. sonuç rezalet, hocamız sırf anlatmış olmak için anlatıyor, çok yüzeysel geçiyor.:umursamaz:
internette doğan ulu hocayı keşfettim, siz de bir bakın, bana çok dua ediceksiniz. zemuszemus
google doğan ulu yazıp arama yaptırın, ilk çıkan site. ücretsiz videoları izleyebilirsiniz. sadece siteye üye olmanızı istiyor, hepsi bu kadar. 2008 de 10 tane matematik yapmıştım şuan netlerim çok yükseldi. en son denemde 23 yaptım.genelde 17 netim çıkıyor.

kızlar ya şöle 80 üzeri puan alabılmek için kac net yapmak lazım önlisanstan giricemmm bu arada

selamlar kızlar
sahalara döndüm artık :)
sabah deneme çözdüm 85 netim çıktı fena değil şimdilik
osmanlı kültür ve medeniyetine çalışıyorum özet çıkarıyodum ara verdim
sizler napıyosunuz

selamlar kızlar
sahalara döndüm artık :)
sabah deneme çözdüm 85 netim çıktı fena değil şimdilik
osmanlı kültür ve medeniyetine çalışıyorum özet çıkarıyodum ara verdim
sizler napıyosunuz
dogan ulu hocamı dinliomopuyorumnanaktan

dün sınava girdim fem in,o kadar tarih çalışmıştım böle bi soru çözmemiştim.siznle paylaşmak istedim çünkü çıkar falan yapamayan olmasın k k dankaydirigubbakcemile5

Mustafa Kemal Paşa,''Tarih bu kongremizi ender ve büyük bir eser olarak kaydedecektir.'' sözünü aşağıdaki kongrelerden hangisi için söylemiştir?

die bi soruydu. Cevap:ERZURUM KONGRESı

ben boş bıraktım :(((

dün sınava girdim fem in,o kadar tarih çalışmıştım böle bi soru çözmemiştim.siznle paylaşmak istedim çünkü çıkar falan yapamayan olmasın k k dankaydirigubbakcemile5

Mustafa Kemal Paşa,''Tarih bu kongremizi ender ve büyük bir eser olarak kaydedecektir.'' sözünü aşağıdaki kongrelerden hangisi için söylemiştir?

die bi soruydu. Cevap:ERZURUM KONGRESİ

ben boş bıraktım :(((

hangi konudasın canım tarihten.
baya öndesin sanırımbilmiyorumkismile

tatlım ben tam 3 kere bitirdim tarihi ve 4 tane soru bankası bitirdim.37 tarih sorusundan en fazla 6 yanlış çıkıo.amacım hiç çıkmasın tabi.ben neredeyse 6 aydır çalışıorum ve artık bıkmak üzereyim açıkcası.çünkü hala istediğim gibi olmuyo:1no2:

ayrıca soruyu çok aramışlar heralde sormak için :)
bu ne be:)

aynen canım çok aramışlar valla:) ha dur bi tane daha var onu da yazayım aynı sınavda çıktı bu dakötükedihüso

Bir tarafında Çince diğer tarafında Arapça yazılar bulunan parayı kullanan Türk devleti aşağıdakilerden hangisidir?

CEVAP:TÜRGİŞLER

ben yanlış yaptım tabi ki de doğal olarakbilmiyorumkismile

anammm bu ne yaakannehir
kpss de bile bu kadar derin sormuyolaralsanaalsanasmile
rabbim yardım etsin hepimize

evet canım diyorum ya 81 net yapabildim 90 dan aşagı inmezdim hiç:hulya: sinirlerimi yıprattı resmen ya.nese hayatım ben biraz ders çalışayım hiç çalışmadım bugün öptüm seniŞeniz

merhabalar 2 de dersaneden geldim şimdi matematik izleyecegim cuma günü denememiz var yine tarihi haletmem lazım gecen haftaki denemeden tarihten çok yanlışım çıktı çok moraim bozuk

ya kızlar ben kpss ye lise mezunu olarak mı girsem yoksa önlisans mı karar veremedim.
lise için daha çok kadroo açılıyo sanki
sizce ?

ya kızlar ben kpss ye lise mezunu olarak mı girsem yoksa önlisans mı karar veremedim.
lise için daha çok kadroo açılıyo sanki
sizce ?

ama lise mezunlarını bildiğim kadar 93 ün üstünde bi puan alınca atıyolarmış canım ya:1ninca: arkadaşım 2006 da 90 aldı atanamadı:bbo:

kızlar selamlar,
kesir problemlerini işledik eşimle
şimdi yaş problemlerine başlıyoruz
iyi çalışmalar
öpüyorum sizi

valla hayran kaldım sana yaff bi döndün pir döndünkaydirigubbakcemile3 hadi canım benim kim tutar seni beeekaydirigubbakcemile4

Back