2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kaydirigubbakcemile3 bide tamamen kavrayabilsem prombelmeri tadından yenmeyecek :gitme:
senin matematiğin nasıl canım

benim matematik idare eder iştekaydirigubbakcemile2 bakkal hesabı yapıom ben problemleri zaten.genelde 12 net falan yapabiliom işteyerimseniben

KIZLR YA BENIM NEDEN CNM ıSTEMIYO BıRDE ÖZEL SEKTÖRDE CALSIYORUM AMA CALISMAM LAZIM KPSSmafoldumben

ya kızlar ben kpss ye lise mezunu olarak mı girsem yoksa önlisans mı karar veremedim.
lise için daha çok kadroo açılıyo sanki
sizce ?[/QUOTEa.sa.sa.sa.s
cnım bende lise olarak girmenin daha avantajlı oldugunu dduymuştum bir araştır istersen olabilir yani

KIZLR YA BENIM NEDEN CNM İSTEMIYO BİRDE ÖZEL SEKTÖRDE CALSIYORUM AMA CALISMAM LAZIM KPSSmafoldumben

canım benimde arkdaşlarım hem çalışıyorlar hemde kpssye hazırlanıyorlar pes etme saopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankın

arkadaşlar bugün dersane yoktu sabah temizlik yaptım oglum uyudu şimdi ders çalışacagım akşam oglum çalıştırtmadı malesef akşamı telafi etmem lazım
sizler ne çalışıyorsunz günlük kaç soru çözüyorsunuz yazalımki birbirimizi azimlendirelim
ne dersiniz??????????????

klavuzu inceledim hem önlisans hem ortaöğretim.
lise mezunlarına daha çok kadro veriliyo ama bide şu var herkes lise mezunu olarak giriyo
katılım çok yani
ne yapsam bilmiyorum

arkadaşlar bugün dersane yoktu sabah temizlik yaptım oglum uyudu şimdi ders çalışacagım akşam oglum çalıştırtmadı malesef akşamı telafi etmem lazım
sizler ne çalışıyorsunz günlük kaç soru çözüyorsunuz yazalımki birbirimizi azimlendirelim
ne dersiniz??????????????

dün 2 tane deneme çözdüm, tarih çözdüm 60 tane
bugün hiç çalışmadım daha
ne zaman başliicam hakkında bi bilgim de yokkaydirigubbakcemile4

kızlar naber
dershaneden geldim şimdi soru kitapçığımı aldım
kızımın karnını doyurup çözmeye başliicam

dün sınava girdim fem in,o kadar tarih çalışmıştım böle bi soru çözmemiştim.siznle paylaşmak istedim çünkü çıkar falan yapamayan olmasın k k dankaydirigubbakcemile5

Mustafa Kemal Paşa,''Tarih bu kongremizi ender ve büyük bir eser olarak kaydedecektir.'' sözünü aşağıdaki kongrelerden hangisi için söylemiştir?

die bi soruydu. Cevap:ERZURUM KONGRESİ

ben boş bıraktım :(((

bu nasıl bi soru böylekaydirigubbakcemile3paylaştığın iyi oldu, bence bu tarz bir soru gelebilir:lepi:

bugün 100 tarih çzdüm şimdide matematik çalışcagım çarpanlara ayırma

kızlar
ihtiyaç yayıncılığın denemelerine mi giriyosunuz dershanede

arkadaşlar matematige nasıl çalışıyosunuz ben konuyu anlıyorum ama soru çzemiyorum denemelerde apamıyorum hiç ne tavsiye edersiniz???????????

konuyu işledikten sonra eşimle birlikte çözüyorum ilk 10 soruyu.
ondan sonra yalnız çalışıyorum. konuyu da pekiştirmiş oluyorum böylelikle.
ama problemlerde çok zorlanıyorum. böyle devam ederse problemlerden 1 yada 2 soru çözebilcem sınavda.

kızlar ne alemdesiniz
ya ben bu problemlerde çok zorlanıyorum,
ne yapcam yaa

konuyu işledikten sonra eşimle birlikte çözüyorum ilk 10 soruyu.
ondan sonra yalnız çalışıyorum. konuyu da pekiştirmiş oluyorum böylelikle.
ama problemlerde çok zorlanıyorum. böyle devam ederse problemlerden 1 yada 2 soru çözebilcem sınavda.
deryacım gözüm korktu valla o kadar zormu problemler.
ya ben çözemiyorum nasıl olacak ne yolla yapacagım bilmiyorum
umarım sınva kadar düzeltirim

Back