herkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki
kızlar slmm bakıyorum liste başı olmuşum daha adet olmadım ama olurum heralde +2 gün gecikebiliyo benimki geçen ay öyle olmuştu mesela o yüzden henüz ümitlenmiyorum zaten belirgin bir şekilde de adet belirtilerim var
herkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki
ya sen böyle anlatınca kendim aklıma geldi biran bende 2 tane düşük yaptım benimde 6 hafta 1 günlüktü ikiside kalp atımları durdu geçmiş olsun canım Allah bidaha bizlere bu acıyı yaşatmasın
birde ben dr a sormayı unuttum oda bana söylemedi ama bilginiz varsa sevinirim birşey sorucam,şimdi bu kan testinde değerim 235 çıktı bugün bu 2 günde bir 2 ye katlanırsa gelişimi iyi demekmiş ya ben bunu nasıl takip edicem arada kanmı vermem gerekiyor,ilerleyişini görmek için
birde ben dr a sormayı unuttum oda bana söylemedi ama bilginiz varsa sevinirim birşey sorucam,şimdi bu kan testinde değerim 235 çıktı bugün bu 2 günde bir 2 ye katlanırsa gelişimi iyi demekmiş ya ben bunu nasıl takip edicem arada kanmı vermem gerekiyor,ilerleyişini görmek için
bana 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi şuan bişey gözükmez zaten dedi ben ozaman haftaya cuma falan gideyim garanti olsun hem kesesine bakılır hem kana daha benim bugün adet günümdü haftaya 1 hafta geçmiş olcak kesede çıkar belki,10günde gözüküyomuş bi arkadaş yazmışcanım doktorun sana keseyi görmek için gelmeni söylemedimi kesede değerler 1000 geçince görünüyor yani senin yaklaşık çarşambya 1000 geçmiş olursun o zaman gidince hem kan değerine bakarlar hemde hemde keseye canım valla sorma bu konularda uzman olduk çıktık ya inşallah en yakın zamanda bizimde olur
bana öle bişey demedi ama o ben haftaya bigün kesin yaptırayım ozaman zaten haftaya esas bi dr belirliyeyim diyorum kendime,baştan öyle gitsin onunla,zaten çıkan sonuçta altında olması gereken değerler aralıkları yazıyodu oradanda takip ederim dr da der bişeyler gerçi,valla çok iyi oldu bunu öğrenmem çok teşekkür ederim hepinizebencede1 kez daha vermen yeterli benim mesela 328di. sonra 2 gün sonra verdiğimde 1018 çıkmıştı. sonra yaptırmana gerek yok dedi.
bana öle bişey demedi ama o ben haftaya bigün kesin yaptırayım ozaman zaten haftaya esas bi dr belirliyeyim diyorum kendime,baştan öyle gitsin onunla,zaten çıkan sonuçta altında olması gereken değerler aralıkları yazıyodu oradanda takip ederim dr da der bişeyler gerçi,valla çok iyi oldu bunu öğrenmem çok teşekkür ederim hepinize