Sen bence gününün geçmesini bekle sürekli test yapma hem parana yazık hem boşuna üzüntü yapıyosunslm kızlar ben sabırsız ben yine dayanamadım test yaptım ve yine tek çizgi artık hiç umudum yok gerçi yarın kan testi yaptırıcam o zaman kesinleşir gerçi umudum sıfır ama neyse doktorum gel demişti bu arada benimkine 4-5 gün var
merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum kendimle savaşıyorum test almamak için adetime daha 5 gün var beklemeye çalışacağım becerebilirsem
kimisinde çıkıyor 3 gün önce kimisinde adeti geçince çıkıyor bhcg hormonu belki fazla salgılamamışsa tek çiz çıkmış olabilir bence 11 i geçmesini bekle regli olmazsan test yaparsın tekrararkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı ayın 11 nde adet olmam gerek.dün dayanamayıp idrar testi yaptım ama malasef tek çizgi.sanırım olsaydı bile çıkmazdı.ayrıca göğüslerimde acıma ve şişkinlik vaar ve ara ara kasık ağrısı oluyor umarım gebeliktendir :))
kimisinde çıkıyor 3 gün önce kimisinde adeti geçince çıkıyor bhcg hormonu belki fazla salgılamamışsa tek çiz çıkmış olabilir bence 11 i geçmesini bekle regli olmazsan test yaparsın tekrar
azize inşallah bende sabah test yapcam senin topikine gelicem
İnşallah ya görürümde gelirim arkadaşım inşallah sende görürsün bu ay sen görürsen yanlız aralık annesi mi olcan kızbeklerim tatlımm inşallahhhh...iki çizgini görürsün.liste seni bekliyo tatlım.kaydirigubbakcemile2
İnşallah ya görürümde gelirim arkadaşım inşallah sende görürsün bu ay sen görürsen yanlız aralık annesi mi olcan kız