2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canmm aralık sonu gibi doğum gözüküyo...kısmet ALLAH bilir yinede.
ben sezeryen olcam için 10 gün önceden alınıyo.
O zaman iyi canım çünkü bende dedim kalırsan nasıl olcak diye sezeryansa doğrudur kendine iyi bak canım görüşürüz yarın inşallah
 

Inanmiyorum aramizdan hamis cikmasi nekadar güzel birseyy canimm senin icin öyle sevindim ki nekadar sanslisin hamilelik nasil bir duygu bende öyle merak ediyorum ki darisi bizim basimiza insallah. Iyi bak kiz bebise ha :sm_cool:
 
burcuu sayfaları okuyodrum..ama sen çıkmışsın galiba geç gördüm yazıyı..evet uyku tutmadı ..birde benim 1.5 yaşımda kızım var biliyosun o bu gün çok yaramazlık yaptı ben onu uyuturum sonra girerim dedim...lulu ve sen hep aklımdasınız dua ediyorum..güzel haberlerinizi bekliyorum...
 

2.'yi mi istiyorsun? :)
 
arkadaşlar hepiniz için yazıyorum lütfen okuyun.....
ben 2007 yılı mayıs ayında korunmayı bıraktım ve üç ay denedim olmadı diye doktora gittim..tabi bu üç ayda kafayı yedim stres yaptım..çünkü ben korunmayınca bir kez ilişki olunca hamile kalınacağını sanıyodum..neyse dokktora gittim bana bir takım testler yapalım dedi..ve yaptı sonuç ......bi hormon varmış bende çok yüksek çıkmış beni tüp bebek merkezine yönlendirdi...ben ağla ağla öldüm tabiii..sonra tüp bebek merkezine gittim hormon değerleriyle bana şunu dediler::: boşuna masraf etmeyin tüp bebek ile tutmaz...ben tüp bebek merkezinden çıktım ve yolun ortasında ağlamaya başladım..düşünün minibüsler geçiyo bütün insanlar bana bakıyo....bir ay böyle psikolojik manyak oldum...sonra bir ay sonra ağustos da aynı testi başaka hastanede yenilettim ve doktorun bana dediği her şeyin normal normal yolla hamile kalabilirsin...şimdi eşimde bende afalladık..bir tüp bebek olmaz diyolar bir de normal yolla olur diyolar....şimdi kafamız karıştı testler den biri yanlış ama hangisi...bir ay geçsin testleri yenileticektik....ki ben hamile kaldım........
bunları niye yazdım hepimiz kötü tecrübeler yaşıyoruz..ama bakın benim hikayeme..bir kadın olarak duyabileceğim en kötü şeyi duydum..asla anne olamayacağımı...öldürmeyen her darbe güçlendirir...hepimiz acı tecrübeleri geride bırakalım..
şimdi o hiç çocuğun olamayacak dedikleri kadının dünyalar tatlısı 1.5 yaşında kızı var..
ALLAH çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..benim bir evladım var...ben burada kendimden çok sizler için heyecanlanıyorum..önce sizlerden güzel haber duyayım en son ben hamile kalsam bile olur.... birbirimizi tanımıyoruz yüzümüzü bile görmüyoruz ama hissediyoruz..hissedebiliyoruz..
 


Amann ne kötü bir durum ya.Tüp bebek bile tutmaz denilmesi.Bu yüzden doktor ve tahlil yapacağımız yerler çok önemli.Neyseki bu üzücü durum uzun yaşanmamış ve hamile kalmışsın.Bu da ders olsun biz bebek isteyenlere.

Bu arada aynen bende senin gibi sanıyordum,sanki korunmayı bıraktığım an hamile kalıcağımı düşünüyordum.O kadar da kolay değilmiş.Tek ilişkiyle ya da planlamadan çocuk yapanlara sadece şans diyorum: )
 
merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum kendimle savaşıyorum test almamak için adetime daha 5 gün var beklemeye çalışacağım becerebilirsem

canım daha adetine var çıkmamam ihtimali yüksek vrsa bileç. boşuna haylkırıklığı olmasın. günün geçsin öle yap. inşallah çift çigi görürüsün.


hemen moralini bozma lütfen.kuralımız şu kırmızlılar gelmeden canımızı sıkmıcaz. belkid hamilelik belirtisidir. olumlu düşün canım.

evet çok zor bende yarın sabah test yapcam bu akşam uyuya kalmışım şimdi uykum yok nasıl sabah etcem bilmiyorum vallahi

ayyyyyy hai lulucum ya senden de güzel haberler alalım inşlalhç. ya ebn yarın yokum sabırszıkla pazar günü gelirgelmez bakıcam.

kızlar bu ay hamile kalırsınız inşallah hepinizi aralık topikine bekliyorum :lepi:
oğlak anneleri oluruz inşallah.ALLAHIN İZNİNYLE.
BEN ÖYLE BİLİYORUM ARALIK OĞLAK OLUYOMUŞ...

ahhhhhh jşke canım ya olursa benimde sezeryan olcağı için ben de aralık annesi olurum galiba. gerçi nisan sonu öğrenicem ama. bi olsam çıkmıcam ordan ha.

Inanmiyorum aramizdan hamis cikmasi nekadar güzel birseyy canimm senin icin öyle sevindim ki nekadar sanslisin hamilelik nasil bir duygu bende öyle merak ediyorum ki darisi bizim basimiza insallah. Iyi bak kiz bebise ha :sm_cool:


inşlalalh canım. hamiellik çok güzel bi duygu umarım en yakınzmanda hepimiz hayırlısıyla yaşarız. ozman kendimzii çok özel hissedicez.



haklısın canım umut etmekten vazgeçtiğimiz an herşeyden vazgeçmişiz dmektir zaten. ama insan işte ister istemez eski yaşadığı kötü tecrübe varsa end,şeleniyo benim gibi. iöçinde bi savaş veriyo yoluna devam edebilmek adına. hepimize sabır dayanam gücü versin. işlerimzi kolyalaştırsın. beişlerimzi gelsin hemencecik sağlıkla. hsretimiz dinsin.
 
kızlar gece ışık açmıım dedim garip garip yzdım kusura bakmayın. ben yarın yokum rkadaşalr. pazar gelir gelmez hemen size bakmak olucak il işim. uamrım hamiş haberleri çoğalır.
 

canımmm geçekten üzücü bi durum bi kadının duymak istemiyeceği en son şey bu olsa grek.ama bak ne güzel atlatmışsın.inan bana bu yazdığını okuduktan sonra içim sanki bi rahatladı gibi.çünkü bnde aynı yazdığın gibi düşünüorum bu ay ilk denenmemdi bnm sanki bu ay tutmazsa bida hiç hamile kalamıcam gibi gelio.ama dediğim gibi içime su serptib sanki.
 
Evet kızlar yaa bızde yıllardır bırgÜn bıle korunmasak hamıle kalıcaĞımı zannedıyorduk. Hatta doĞum kontrol haplarına bıle gÜvenmedık ıÇmedım o yÜzden. Ama o kadar kolay deĞılmıŞ. Ne bılıyım fılmlerde fılan 1 gecede hemen hamıle kalıyorlar. Haberlerde gÖrÜyoruz tecavÜz edılıyor hamıle kalıyorlar. Yaa bunlar yalan yada bılmıyorum. GÜn geÇtıkÇe canım sıkılıyor moralım bozuluyor.
 
ayşeeee naptın testiii yaptınmı.kız bn sana demedimmi yapar yapmaz yaz diee.hadi canımm beklioruz güzl haberleriniii.bu arada bnm kırmızılarda geldi gelcek yani karnım iice ağrıyo.
 

canımya gozun aydın cok sevındım canım sen catlama ıgnesı falan kullanmısmıydın kullandıysan ayın kacında yaptırdın merakım ıcın ozur dılerım ben de kac haftalık hamıle oldugumu hesaplıyorumda
 
herkese iyi hafta sonları arkadaşalar..buradan çıkamıyoruz yapıştık kaldık...dün hamiş haberi yoktu ama bu günü ve yarını boş geçirmeyeceğiz emin ....burcumm lulu sizler bu hafta sonunu şenlendirin bakalım...ama anladım kadarıyla siz bizi pazara kadar bekletceksiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…