Ben çıkıyorum canım size kolay gelsinopuyorumnanaktan
O zaman iyi canım çünkü bende dedim kalırsan nasıl olcak diye sezeryansa doğrudur kendine iyi bak canım görüşürüz yarın inşallahcanmm aralık sonu gibi doğum gözüküyo...kısmet ALLAH bilir yinede.
ben sezeryen olcam için 10 gün önceden alınıyo.
Kızlar benim yumuşlar erkenmi çatlayacak nedir...
herkesee selaamm,şimdi ben bugün çok fena gaza geldim bizim evin yanındaki polikliniğe gittim saat tam 12ydi ama öğlen arasına girmişler bende sıra aldım eve döndüm 1.30da gittim tekrar dr a dedimki halbuki yok öle bişey benim 2 gün adetim geçti kan testi istiyorum dedim tamam dedi ama 12de yolluyoruz biz testleri sen kaçırdın yarın sabah olursun artık dedi tamam dedim sonra ama ben sana idrar yazayım madem dedi hemen alırsın sonucu dedi yalnız idrarda 2-3gün geçsede hemen çıkmayabiliyo biz yarın kesin öğreniriz bugünde belki idrarda öğreniriz belli olmaz dedi,benimde adetim 2gün geçmedi hatta 1 gün var daha ve idrarı verdim laboratta sonucuna baktı işte valla belirsiz ama + baskın yani hamile gibisin dedi,yarın kan testinde netleştirelim dedi,sanırım bebek geliyorrr :))
burcuu sayfaları okuyodrum..ama sen çıkmışsın galiba geç gördüm yazıyı..evet uyku tutmadı ..birde benim 1.5 yaşımda kızım var biliyosun o bu gün çok yaramazlık yaptı ben onu uyuturum sonra girerim dedim...lulu ve sen hep aklımdasınız dua ediyorum..güzel haberlerinizi bekliyorum...
2.'yi mi istiyorsun? :)
arkadaşlar hepiniz için yazıyorum lütfen okuyun.....
ben 2007 yılı mayıs ayında korunmayı bıraktım ve üç ay denedim olmadı diye doktora gittim..tabi bu üç ayda kafayı yedim stres yaptım..çünkü ben korunmayınca bir kez ilişki olunca hamile kalınacağını sanıyodum..neyse dokktora gittim bana bir takım testler yapalım dedi..ve yaptı sonuç ......bi hormon varmış bende çok yüksek çıkmış beni tüp bebek merkezine yönlendirdi...ben ağla ağla öldüm tabiii..sonra tüp bebek merkezine gittim hormon değerleriyle bana şunu dediler::: boşuna masraf etmeyin tüp bebek ile tutmaz...ben tüp bebek merkezinden çıktım ve yolun ortasında ağlamaya başladım..düşünün minibüsler geçiyo bütün insanlar bana bakıyo....bir ay böyle psikolojik manyak oldum...sonra bir ay sonra ağustos da aynı testi başaka hastanede yenilettim ve doktorun bana dediği her şeyin normal normal yolla hamile kalabilirsin...şimdi eşimde bende afalladık..bir tüp bebek olmaz diyolar bir de normal yolla olur diyolar....şimdi kafamız karıştı testler den biri yanlış ama hangisi...bir ay geçsin testleri yenileticektik....ki ben hamile kaldım........
bunları niye yazdım hepimiz kötü tecrübeler yaşıyoruz..ama bakın benim hikayeme..bir kadın olarak duyabileceğim en kötü şeyi duydum..asla anne olamayacağımı...öldürmeyen her darbe güçlendirir...hepimiz acı tecrübeleri geride bırakalım..
şimdi o hiç çocuğun olamayacak dedikleri kadının dünyalar tatlısı 1.5 yaşında kızı var..
ALLAH çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..benim bir evladım var...ben burada kendimden çok sizler için heyecanlanıyorum..önce sizlerden güzel haber duyayım en son ben hamile kalsam bile olur.... birbirimizi tanımıyoruz yüzümüzü bile görmüyoruz ama hissediyoruz..hissedebiliyoruz..
merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum kendimle savaşıyorum test almamak için adetime daha 5 gün var beklemeye çalışacağım becerebilirsem
arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı ayın 11 nde adet olmam gerek.dün dayanamayıp idrar testi yaptım ama malasef tek çizgi.sanırım olsaydı bile çıkmazdı.ayrıca göğüslerimde acıma ve şişkinlik vaar ve ara ara kasık ağrısı oluyor umarım gebeliktendir :))
evet çok zor bende yarın sabah test yapcam bu akşam uyuya kalmışım şimdi uykum yok nasıl sabah etcem bilmiyorum vallahi
kızlar bu ay hamile kalırsınız inşallah hepinizi aralık topikine bekliyorum :lepi:
oğlak anneleri oluruz inşallah.ALLAHIN İZNİNYLE.
BEN ÖYLE BİLİYORUM ARALIK OĞLAK OLUYOMUŞ...
Inanmiyorum aramizdan hamis cikmasi nekadar güzel birseyy canimm senin icin öyle sevindim ki nekadar sanslisin hamilelik nasil bir duygu bende öyle merak ediyorum ki darisi bizim basimiza insallah. Iyi bak kiz bebise ha :sm_cool:
ben 2007 yılı mayıs ayında korunmayı bıraktım ve üç ay denedim olmadı diye doktora gittim..tabi bu üç ayda kafayı yedim stres yaptım..çünkü ben korunmayınca bir kez ilişki olunca hamile kalınacağını sanıyodum..neyse dokktora gittim bana bir takım testler yapalım dedi..ve yaptı sonuç ......bi hormon varmış bende çok yüksek çıkmış beni tüp bebek merkezine yönlendirdi...ben ağla ağla öldüm tabiii..sonra tüp bebek merkezine gittim hormon değerleriyle bana şunu dediler::: boşuna masraf etmeyin tüp bebek ile tutmaz...ben tüp bebek merkezinden çıktım ve yolun ortasında ağlamaya başladım..düşünün minibüsler geçiyo bütün insanlar bana bakıyo....bir ay böyle psikolojik manyak oldum...sonra bir ay sonra ağustos da aynı testi başaka hastanede yenilettim ve doktorun bana dediği her şeyin normal normal yolla hamile kalabilirsin...şimdi eşimde bende afalladık..bir tüp bebek olmaz diyolar bir de normal yolla olur diyolar....şimdi kafamız karıştı testler den biri yanlış ama hangisi...bir ay geçsin testleri yenileticektik....ki ben hamile kaldım........
bunları niye yazdım hepimiz kötü tecrübeler yaşıyoruz..ama bakın benim hikayeme..bir kadın olarak duyabileceğim en kötü şeyi duydum..asla anne olamayacağımı...öldürmeyen her darbe güçlendirir...hepimiz acı tecrübeleri geride bırakalım..
şimdi o hiç çocuğun olamayacak dedikleri kadının dünyalar tatlısı 1.5 yaşında kızı var..
ALLAH çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..benim bir evladım var...ben burada kendimden çok sizler için heyecanlanıyorum..önce sizlerden güzel haber duyayım en son ben hamile kalsam bile olur.... birbirimizi tanımıyoruz yüzümüzü bile görmüyoruz ama hissediyoruz..hissedebiliyoruz..
herkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki