Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olduğun o günden itibaren sabah 7 8 arası uyanıp hiç kımıldamdan digital dereceyle dil altından ölçüyorsun en 3 saatlik uykun olacakmış yumurtlamaya yakın derece düşüyormuş o zamanlar ilişkiye girceksin yumurtlamadan sonra çıkıyor ateşin hep yüksek devam ediyor taki adet gününe kadar adet gününe yakın yada adet gününde düşmezse hamilemişsin ölçmeye başlayınca ateş ölçme topiki var oraya değerlerini yaz arkadşlar yardımcı oluyorlar sana, ben hep aynı saatte ölçmedin öylesine ölçtüm değişik saatlerde o yüzden benim pek sağlıklı sonuç olduğunu söyleyemem sadece bu 3 gündür aynı saatlerde ölçtüm bakmak içincanım ateşimi bende ölçmeye başlıycam nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor bilgi verir misin
ha bide hergün aynı saate ölçmek zorundasın
ben adetin 3. günündeyim şimdi başlasa olur mu??
Teşekkür ederim lulu. çok sağol. Hayır boş gebelik değildi. 8.haftada kalp atımı görülmedi. Bu ikinci kez başıma geliyor. 1.5 sene önce yaşadım aynı olayı. yine 8. haftada aldılar meleğimi benden. :çok üzgünüm:
kızlar hangi forum nasıl bulcaz ateş ölçmeyi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi-3212.html
canım dünde kızlara söyledim arada burayada gelin bilgi edinin diye luluyla welcome uğruyorlar sende uğra kızlar yardım ederler bende :)
çok sağol uğrıycam canım eğer adetimiz sabah olmazsa ateşi adetin 2. günümü ölçücez
herkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki
herkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki
olur canımben adetin 3. günündeyim şimdi başlasa olur mu??
nerdesinizzzz yaaahuuuu kimse yokmu yineee
Canım çok sevindim senin adına inşallah böyle sağlıkla devam ederherkesee selam daha yeni geldim eve arkadaşlar,geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır bende bugün kan testini verdim 235 çıktı değerim dr çok güzel dedi herşey yolunda dedi kanımda çook yükselmiş çok sevindim 13 olmuş hemoglobinim,2 hafta sonrada ultrasona alalım seni dedi ama ben haftaya şifaya gidicem burda bi dr seçicem kendime muayene olucam,gerçi bu dr daha pek bişey gözükmez dedi ama haftaya gözükür belki