2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bir prens daha geliyor demkki çok sevindim cnm hayırlı olsun oğluşun

bende varım nisan topiğinde hamile kalamayan....

Canim benim ne olursa olsun umudu kayip etmek yok ama. Sen tedavi görüyor musun? On ay uzun bir süre doktora gidip herseyin yolunda olup olmadigini ögrenmekte fayda var.

Ben bunca ay bosu bosuna beklemisim, yumurta gelisip catlamiyor adet bile olmuyorum.
Üstelik esimin spermiogramida cok kötü. Dr. kesinlikle tüp bebek önerdi ama sigortanin ücretin yarisini karsilamasi icin 25. yasimi yani bir yil beklemem lazim. Bu bir yili bos gecirmek istemedigim icin bu ay ignelerle yumurta gelistirip catlatiyoruz, ama spermler hareketsiz, az ve deforme olduklari icin sansimiz cooook az. Ama iste bir umuttur.

WELCOME canım oğluşun hayırlı olsun

MSE canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelicek fazla stres yapmamaya çalış.

ben şubat ayından beri hastanelerdeyim..sütüm kesilmemiş ilaç kullandım 2 ay...kist oluştu 3 ay da onun için ilaç kullandım..bu ay hiç bir şey kullanmamıştım....seninde inşallah tüp ebeğe gerek kalmadan bebişin gelir..

MSE canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelicek fazla stres yapmamaya çalış.

canım pek stres yapmadım aslında benim ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu..o nedenle hemen olmayacağını biliyodum..ama bu bebiş ablasından da nazlı çıktı...

merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.

Insallah canim seninle beraber bu ay tuttururuz insallah.

merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.

benim midem fazla bulanmadı,sadece 6. ve 7. haftamda çok bulanmıştı o kadar.

kiminde çok bulanır kiminde bulanmaz bünye meselesi canım takma kafana sakın normal.

arkadaşlar dün gece kan gördüm diye ped taktım...24 saat geçti ve hiç kan gelmedi..ped tertemiz.nedir bu şimdi...böyle bi şey yaşadınız mı..

Welcome cim demek sendede sonunda tuttu. Nezamandir yoktum yeni ögreniyorum hayirli olsun. Sanirim Nisan ayindan beri ugrasan benden baska kimse kalmadi

dilekcim tebrik ederim canım oğluşunu kucağına almayıda nasip etsin rabbim

welcome ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin...oğlunu sağlıklı sıhatli kucağına alman dileğiyle..

bir prens daha geliyor demkki çok sevindim cnm hayırlı olsun oğluşun

Hepinize çoook teşekkür ederim hatunlar...

Ben ben... hic bulantin falan yok.. hic bir rahatsizlik hissi yok! insan merak ediyo boyle her sey yolundami diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…