Teşekkür ederim canım benim...Kıza döneceğini sanmıyorum canım pipisini gayet net gördük ama dönersede hiç farketmez...
Teşekkür ederim canım benim...Kıza döneceğini sanmıyorum canım pipisini gayet net gördük ama dönersede hiç farketmez...
Welcome cim demek sendede sonunda tuttu. Nezamandir yoktum yeni ögreniyorum hayirli olsun. Sanirim Nisan ayindan beri ugrasan benden baska kimse kalmadi
:CüvCüv::CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :CüvCüv:
Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...
bende varım nisan topiğinde hamile kalamayan....
Canim benim ne olursa olsun umudu kayip etmek yok ama. Sen tedavi görüyor musun? On ay uzun bir süre doktora gidip herseyin yolunda olup olmadigini ögrenmekte fayda var.
Ben bunca ay bosu bosuna beklemisim, yumurta gelisip catlamiyor adet bile olmuyorum.
Üstelik esimin spermiogramida cok kötü. Dr. kesinlikle tüp bebek önerdi ama sigortanin ücretin yarisini karsilamasi icin 25. yasimi yani bir yil beklemem lazim. Bu bir yili bos gecirmek istemedigim icin bu ay ignelerle yumurta gelistirip catlatiyoruz, ama spermler hareketsiz, az ve deforme olduklari icin sansimiz cooook az. Ama iste bir umuttur.
WELCOME canım oğluşun hayırlı olsun
MSE canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelicek fazla stres yapmamaya çalış.
ben şubat ayından beri hastanelerdeyim..sütüm kesilmemiş ilaç kullandım 2 ay...kist oluştu 3 ay da onun için ilaç kullandım..bu ay hiç bir şey kullanmamıştım....seninde inşallah tüp ebeğe gerek kalmadan bebişin gelir..
merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.
arkadaşlar dün gece kan gördüm diye ped taktım...24 saat geçti ve hiç kan gelmedi..ped tertemiz.nedir bu şimdi...böyle bi şey yaşadınız mı..
arkadaşlar dün gece kan gördüm diye ped taktım...24 saat geçti ve hiç kan gelmedi..ped tertemiz.nedir bu şimdi...böyle bi şey yaşadınız mı..
arkadaşlar ben bugün regi oldum...malesef..
Welcome cim demek sendede sonunda tuttu. Nezamandir yoktum yeni ögreniyorum hayirli olsun. Sanirim Nisan ayindan beri ugrasan benden baska kimse kalmadi
dilekcim tebrik ederim canım oğluşunu kucağına almayıda nasip etsin rabbim
welcome ne güzel cinsiyetini öğrenmişsin...oğlunu sağlıklı sıhatli kucağına alman dileğiyle..
bir prens daha geliyor demkki çok sevindim cnm hayırlı olsun oğluşun
WELCOME canım oğluşun hayırlı olsun
MSE canım inşallah seninde en kısa zamanda bebişin gelicek fazla stres yapmamaya çalış.
merhaba arkadaslar. bende 12+2 günlük hamileyim aranizda midesi bulanmayan yani rahat hamilelik geciren varmi cevaplarsaniz cok sevinirim simdidem tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?