• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...

Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...

Allah nazar değdirmesin..maşallah...

maşallah cnm bebişine

maşallah canım sağlıkla gelir inşallah bebişin dünyaya kendine dikkat et salgın var galiba herkes hasta bendee:((((

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah nazar değdirmesin..maşallah...

maşallah cnm bebişine

maşallah canım sağlıkla gelir inşallah bebişin dünyaya kendine dikkat et salgın var galiba herkes hasta bendee:((((

Sağolun kızlar...Birdaha böyle gelişmeleri vallah yazmayacağım...Nazar değecek diye korkuyorum...Zaten 17. ayda zorla buldum meleğimi...
TOPRAKCEYLİN sanada çok geçmiş olsun...

:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv:

Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...

:2: Kızlar ben çok hastayım...Galiba grip oldum...

cnm oğluşun hayırlı olsun.
bi prensimiz daha geliyo.
maşallah oğluna rabbim nazarlardan saklasın :nazar: :nazar:
kendine çok dikkat et cnm bol bol c vitamini al.
elevit vermiş doktorun ama neden haftada 2 kez dedi bana hergün demişti ve hergün içiyorum.merak ettim bende.

cnm oğluşun hayırlı olsun.
bi prensimiz daha geliyo.
maşallah oğluna rabbim nazarlardan saklasın :nazar: :nazar:
kendine çok dikkat et cnm bol bol c vitamini al.
elevit vermiş doktorun ama neden haftada 2 kez dedi bana hergün demişti ve hergün içiyorum.merak ettim bende.

Sağol canım benim...Bugün biraz daha iyiyim...Eleviti hamile olduğum günden beri hergün içiyordum artık haftada 2 gün dedi...

Sağol canım benim...Bugün biraz daha iyiyim...Eleviti hamile olduğum günden beri hergün içiyordum artık haftada 2 gün dedi...

anladım tatlım.belki bende gittiğimde benimkinide düşürür.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm.

gerçekten ya eskiden nasıldı şimdi nasıl bn devamlı takipteyim burayı kimse yazmadığı için bn ne yazayım diorum boş boş.

arkadaşlar bende kk girdiğim zaman ilk buraya uğrarım..bakıyorum da uğrayan epey bi arkadaş var ama yazan yok..ozaman topiği canlı tutmak için her uğradığımızda yazalım..yazacak bir şey bulamasak da iyi günler iyi geceler v.s yazalım...ben bundan sonra öyle yapıcam..

merhaba kızlarrr
nasılsınız?
ben bikaç gündür pek giremedim.kuzenim geldi bize biraz temizlik felan yaptık birazda gezdik zaman geçti gitti vallaa.

Back
X