• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar bizde doktordan geldik
oğluşum kıpır kıpırdı.ağzını açıp kapıyodu sürekli.
renkli olarakta gösterdi miniğimi çok ilginçti.omurgasına baktı.parmağını emiyodu.
151 gr çıktı kilomuz.kalp atışlarımız 158 çıktı.
o kadar uzun uzun gösterdiki valla özlemimi giderdim.

Allah bağışlasın aysu sağlıcakla al kucağına...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar moral bozmak yok...Ben 17. ayın sonunda çift kırmızı çizgiyi gördüm...Sadece Rabbim'e bol bol dua edin...Ben çok ettim...

biliyorum sende çok bekledin welcome...ama 5-6 ay sonra olmayınca insan iyive kafayı takıyo..

renkli olarakta gösterdi miniğimi çok ilginçti.omurgasına baktı.parmağını emiyodu.

canım benim allah sğlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah alllah esigesin:nazar:

Aysu ve bsbirkin rahatlattiniz icimi. diken üzerinde yasiyorum böyle bir haftadir. Cuma günü kotrole gidicem insallah her sey yolundadir.

Aysu vayyyy hareketleride görülebiliyo demek simdiden. ne mükemmeldir kimbilir.

hep böyle yolunda gider insallah ve meleklerimizi alirsin saglikla aliriz kucagimiza...

kızlar cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyo:)))

gamyoncuiremsudelikafaduldenBENIMKINE ARKADAS GELIYOOO DESENE CANIM HAYIRLISI OLSUN.ALLAH KUCAGINA LAMAYI DA NASIP ETSIN INSALLAH COK SEVINDIM...

kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz fikirleriniz icin.

Ben hala cok saskinim hala kendimi hamile olarak kanisayamiyorum bir turlu. elbetteki cok istiyordum ama gerceklesigine inanamiyorum bir turlu.

Bende sadece hafif kasik agrilari, biraz yorgunluk, gögüslerde hassaslasma var ama onun otesinde mide bulantisi falan hic yok. normaldir dimi bu? sizlerdede boyle oldumu.

Doktor randevum bu Cuma günü o zamana kadar icim rahat etmiyecek sanirim. saskin ve tedirginim...

CANIM BENDE DE AYNISI OLDU HIC BULANTILARIM OLMADI HATTA BAZEN BENDE ACABA HAMILE DEILMIYIM BILE DIYODUM:)) BISEYMI OLDU ACABA FALAN AMA HERKESIN FARKLI OLUYO HAMISLIGI..TAKMA KFANI BOLE SEYLERE SEN MELEGINE KONSANTRE OL GERISINI BOSVER:)))

AY CANIM BENIM YERIM BEN ONU YA ...KIYAMAM 151 GR HAA:)))) BENIMKIDE 500 GR OLMUS TEYZELERI DUN DR.GITTIK SEKER YUKLEMESI YAPILDI ..ALLAHA SUKUR HERSEY YOLUNDA GIDIYOOO:))) OGLUSUM DA KIPIR KIPIR MASALLAH ALLAHTAN BASKA NE ISTENIRKI.BIDE SOYLE SAGLIKLA KUCAKLARIMIZA ALSAK SUPER OLUCAK DEMI KIIZLAR:))))

MSEEE CANIM SENDE LUTFEN BOZMA MORALINI ALLAHTAN UMUT KESILMEZ EN UMMADIGIN AN GELIVERIR MELEGIN ...HAYIRLISI CANIM...HIC UZULME EN HAYIRLI ZAMANI BEKLIYODUR...

[

MSEEE CANIM SENDE LUTFEN BOZMA MORALINI ALLAHTAN UMUT KESILMEZ EN UMMADIGIN AN GELIVERIR MELEGIN ...HAYIRLISI CANIM...HIC UZULME EN HAYIRLI ZAMANI BEKLIYODUR...[/QUOTE]

bakalım kumralperi bekliyorum bende..ama bu bekleyiş çok uzun sürdü...her şeyde bir hayır var diye kendimi teselli ediyorum...senin bebişte baya büyüdü..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..

kadriye tşk ederim cnm bebişlerimizi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş..bnm dün çok yakın bi arkadaşım doum yaptı hastaneye gittim gördüm ben ordayken gayet ii görünüyordu sadece emmedi hiç demişti o yüzdende şekeri düşmüş ilaç veriyolardı meğer bebek anne karnındayken o sıvıdan yutmuş solunum problemi yaşıyormuş çocuk hastanesinde yoğun bakıma almışlar miniciğimi nasıl üzüldüm anlatamam dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar..

CANIM BENDE DE AYNISI OLDU HIC BULANTILARIM OLMADI HATTA BAZEN BENDE ACABA HAMILE DEILMIYIM BILE DIYODUM:)) BISEYMI OLDU ACABA FALAN AMA HERKESIN FARKLI OLUYO HAMISLIGI..TAKMA KFANI BOLE SEYLERE SEN MELEGINE KONSANTRE OL GERISINI BOSVER:)))

Ya evet aynen bende oyle diyorum bazen ister istemez.. kafamçokkarıştı hamile degilmiyim yoksa diye dusunuyorum amd goguslerdeki sizi ve karnimin altinda arasira olan hafif agrilar batmalar falan ikna ediyo beni yine... alkisalkisalkis

Bugun doktora gidiyorum. Tek istedigim her seyin yolunda oldugunu duymak..

Aysu ve bsbirkin rahatlattiniz icimi. diken üzerinde yasiyorum böyle bir haftadir. Cuma günü kotrole gidicem insallah her sey yolundadir.

Aysu vayyyy hareketleride görülebiliyo demek simdiden. ne mükemmeldir kimbilir.

hep böyle yolunda gider insallah ve meleklerimizi alirsin saglikla aliriz kucagimiza...

cnm çok saol darısı seninn başına inşallah.

aysucum gözün aydın :)))

çok saol cnm darısı senin başına.

AY CANIM BENIM YERIM BEN ONU YA ...KIYAMAM 151 GR HAA:)))) BENIMKIDE 500 GR OLMUS TEYZELERI DUN DR.GITTIK SEKER YUKLEMESI YAPILDI ..ALLAHA SUKUR HERSEY YOLUNDA GIDIYOOO:))) OGLUSUM DA KIPIR KIPIR MASALLAH ALLAHTAN BASKA NE ISTENIRKI.BIDE SOYLE SAGLIKLA KUCAKLARIMIZA ALSAK SUPER OLUCAK DEMI KIIZLAR:))))

mükemmel bir duygu bi meleği içinde taşımak.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasib etsin inşallah.

Ya evet aynen bende oyle diyorum bazen ister istemez.. kafamçokkarıştı hamile degilmiyim yoksa diye dusunuyorum amd goguslerdeki sizi ve karnimin altinda arasira olan hafif agrilar batmalar falan ikna ediyo beni yine... alkisalkisalkis

Bugun doktora gidiyorum. Tek istedigim her seyin yolunda oldugunu duymak..

cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan

:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv:

Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...

2010 EKİM AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------20 Ekim---------------10. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...:lepi: hihoyyyt :ecrin_bebek:

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...:lepi: alkisalkisalkis :emir_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv: Bıdığımın Cinsiyetini Öğrendim Veee Oğluşum Olacak...:CüvCüv: :emir_bebek: :CüvCüv:

Bugün çok güzeldi...Bıdığım büyümüş...Herşeyi çok net belli oluyordu...Ense kalınlığı 1.8 çıktı...Baş popo arası 8,5 cm dedi ayaklarınla beraber 11 cm falandır dedi...Bütün herşeyini tek tek inceledi ayrıntılı olarak anlatıp gösterdi...Sanırsam uyuyordu...Dr. öksür dedi ve öksürünce elini yüzüne götürdü ve gerinmeye başladı...Gerinince dr. erkek olduğunu söyledimmi dedi...Yok dedim bugün söyleyecektiniz...Bak dedi bu pipisi ve net olarak babamızla gördük...Maşallahı var dedi dr...Folbiol bıraktırdı...Elevit haftada 2 defa içeceksin dedi...Çatlamalara karşı krem yazdı ve 2 ilaç daha yazdı ama ne olduklarını unuttum heyecandan yarın eczaneden aldımı göreceğiz...Hatta çıkarken tekrar bile sordum cinsiyette eminmisiniz diye...Dr. gülerek tabiki gördük hep beraber pipisini dedi ve 17. haftamızda tekrar çağırdı...

canım hayırlı olsun oğluşun bizim doktorumuzda 13. haftada erkek demişti ama bir sonraki randevuda kesin kız dedi aklıma geldi birden

Welcome cim demek sendede sonunda tuttu. Nezamandir yoktum yeni ögreniyorum hayirli olsun. Sanirim Nisan ayindan beri ugrasan benden baska kimse kalmadi

Back
X