welcome beni bundan sonraki aylarda listeye ekleme ..utanıyorum artık:)))))))))))))))
Tamam canım...Kendini nasıl rahat hissedeceksen...
bu arada senin bebiş nasıl...ikli test yaptırdın mı orda cinsiyeti belli olabiliyor...
Bu hafta 2'li testi yaptıracağım...Dr. cinsiyetini söylerim demişti o gün...Hayırlısı...
kızlar cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyo:)))
gunaydin kizlar...Lutfen Yardiiimmmm!
Bugun uzun yolciluga cikacagim icin aklimda soru isareti olmasin diye test yaptim. Inanamiyorum cok saskinim ama cift cizgi cikti.alkisalkisalkis :teytey:
Daha dun niye olmuyo diye doktora gitmistim. Bugun arayip test yapmasini soylicem gulucek halime.
Kizlar biraz tavsiye verin ne yapip ne yapmiiim...
Annem akşam rüyasında beni görmüş...Doğum yapmışım...Bebeği falan görüyormuş...Kapkara bir kafası var diyor...Saçlarımı vardı diyorum ewet diyor...Dr. soruyormuş normalmi sezeryanmı diye dr. sezeryan diyormuş...Cinsiyetini sormayı unuttum ama ne görmüş diye...Ben normal istiyorum ama bakalım Rabbim o gün gelince neyle yardımıma koşacak...
sevdalinka bilmiyorum artık sanki ben hiç hamile kalamıyacğım gibi geliyo....((((((((((
eğer bir gün hamile kalırsam buna en çok ben şaşırırımmmmm
öyl deme canim... bak buraya yaziyorum olacak.. burada en güzel örnek Wlcome nasil sabretti. ben bu topicde cok baslarda listedeydim ama hemen sildirdim adimi stress oluyorum diye. sonra Welcomein baska bi topicde hamile oldugunu ogrendim ve bu bana nasil moral umut oldu anlatamam.
Welcome beliki sende hatirlarsin sana yazistim galiba mavi damrlar topigiydi.
Diyecegim cidden moral cok önemli sanirim.
Rabbim esirgemez bu mutlulugu goruceksin...
egew Allah hamileliğini tamamına erdirsin.ama ne bileyim moralim çok bozuluyo 10 ay dile kolay..tabiki biliyorum her işte bir hayır var ...ama üzülmeden de edemiyorum(((((((((((inşallah bi gün hamile kalırım da yazarım buraya eminim herkes çok sevinir..
kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz fikirleriniz icin.
Ben hala cok saskinim hala kendimi hamile olarak kanisayamiyorum bir turlu. elbetteki cok istiyordum ama gerceklesigine inanamiyorum bir turlu.
Bende sadece hafif kasik agrilari, biraz yorgunluk, gögüslerde hassaslasma var ama onun otesinde mide bulantisi falan hic yok. normaldir dimi bu? sizlerdede boyle oldumu.
Doktor randevum bu Cuma günü o zamana kadar icim rahat etmiyecek sanirim. saskin ve tedirginim...
o zaman inş çok yakındır cnm elbette hepimiz çok sevineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?