2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 EKİM AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------20 Ekim---------------10. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...:lepi: hihoyyyt :ecrin_bebek:

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...:lepi: alkisalkisalkis

BEKLEMEDEKİLER

Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...[/QUOTE]

kızlar cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyo:)))

Tosunun hayırlı olsun canım benim...

cnm bebeğin hayırlı olsun
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

hayırolsun cnm.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin bebeklerimizi.

kızlar cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyo:)))

prens geliyo demek hayırlısı olsun cnm.
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.

kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz fikirleriniz icin.

Ben hala cok saskinim hala kendimi hamile olarak kanisayamiyorum bir turlu. elbetteki cok istiyordum ama gerceklesigine inanamiyorum bir turlu.

Bende sadece hafif kasik agrilari, biraz yorgunluk, gögüslerde hassaslasma var ama onun otesinde mide bulantisi falan hic yok. normaldir dimi bu? sizlerdede boyle oldumu.

Doktor randevum bu Cuma günü o zamana kadar icim rahat etmiyecek sanirim. saskin ve tedirginim...

sevdalinka bilmiyorum artık sanki ben hiç hamile kalamıyacğım gibi geliyo....((((((((((
eğer bir gün hamile kalırsam buna en çok ben şaşırırımmmmm

öyl deme canim... bak buraya yaziyorum olacak.. burada en güzel örnek Wlcome nasil sabretti. ben bu topicde cok baslarda listedeydim ama hemen sildirdim adimi stress oluyorum diye. sonra Welcomein baska bi topicde hamile oldugunu ogrendim ve bu bana nasil moral umut oldu anlatamam.

Welcome beliki sende hatirlarsin sana yazistim galiba mavi damrlar topigiydi.

Diyecegim cidden moral cok önemli sanirim.

Rabbim esirgemez bu mutlulugu goruceksin...

egew Allah hamileliğini tamamına erdirsin.ama ne bileyim moralim çok bozuluyo 10 ay dile kolay..tabiki biliyorum her işte bir hayır var ...ama üzülmeden de edemiyorum(((((((((((inşallah bi gün hamile kalırım da yazarım buraya eminim herkes çok sevinir..

aysu toprak egew çok tşk ederim kızlar..
egew bnmde ilk üç ay dediğin belirtiler dışında hiçbişeyim yoktu tiksinmelerim bulantılarım 3 aydan sonra başladı bünyeden bünyeye değişebilir yani allahım bebeğine ve sana sağlık versin inş

o zaman inş çok yakındır cnm elbette hepimiz çok sevineceğiz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar moral bozmak yok...Ben 17. ayın sonunda çift kırmızı çizgiyi gördüm...Sadece Rabbim'e bol bol dua edin...Ben çok ettim...

cnm bendeki belirtilerde aynıydı.halsizliğim halen devam ediyo.
bunlar çok normal yani.merak etme.

kızlar bizde doktordan geldik
oğluşum kıpır kıpırdı.ağzını açıp kapıyodu sürekli.
renkli olarakta gösterdi miniğimi çok ilginçti.omurgasına baktı.parmağını emiyodu.
151 gr çıktı kilomuz.kalp atışlarımız 158 çıktı.
o kadar uzun uzun gösterdiki valla özlemimi giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…