ben bu yıl 1. sınıfı okutuyorum ve çok yoruluyorum.eve de geliyorum kızım yaramazlık yapıyo..işm çok zor bu yıl(((((
ewet kadriyecim kimsecikler uğramıyo artık ben hergün sessiz takipçisi oldum bende değişiklik olmuyo ki yazayım hamişte değilim zaten hamişler yazsın bizde sevinelim tebrik edelim
gerçekten ya eskiden nasıldı şimdi nasıl bn devamlı takipteyim burayı kimse yazmadığı için bn ne yazayım diorum boş boş.
arkadaşlar bende kk girdiğim zaman ilk buraya uğrarım..bakıyorum da uğrayan epey bi arkadaş var ama yazan yok..ozaman topiği canlı tutmak için her uğradığımızda yazalım..yazacak bir şey bulamasak da iyi günler iyi geceler v.s yazalım...ben bundan sonra öyle yapıcam..
Vallah kızlar bende çok özlüyorum bu topiğin eski canlılığını...Bazen girip çıkıyorum bazende yazıyorum işte...
ay canlarım bende aynı ya gırıyorum kımse yazmayınca yazıcak bısey bulamıyorum bende yazmıyorum ...ama kızlar gercekten her gıren bır seyler yazsa topıgımız daha canlı olur....
canım dedıgım gıbı yazalım bundan sonra bende hep aynı yapıyorum.ama bundan sonra yazıcam..bu arada senın hamıslıgın nasıl gıdıyor canım.az kalmısdır artık senın dımı canım..
haklısın canım ...yazalım bencede
ay canım ne dıyosun yaaa onceden sayfayı takıp edemezdım ..gecmısı okumaktan yorulurdum sımdı .bır acıyorum aynı sayfa.nasıl uzuluyorum...
cnm allah yardımcın olsun ben geçen sene okutmuştum cidden bambaşka bişey ya 1. sınıf..
kızlr ben bu ay 25 inde aşılam yaptırdım bakalım tutacak mı :)))
mrb cnm bende topiğe girip bakıp çıkanlardan oldum:)betül canım nasılsın ya uzun suredır denk gelmıyoduk..
nasıl gıdıyo bakım hamıslıgın:))) benım oglum kıpır kıpır saka gıbı ya 26 haftalık oldum..ve bılıyomusun ogluma bırsuru kıyafet aldım:))) battanıyesını alt acmasını zıbınlarını bır suru sey aldık:))) cok guzeller yaaaaa...gıydırmek ıcın sabırsızlanıyorum oglumu...sag saglım bır gelse yavrum..
mrb cnm bende topiğe girip bakıp çıkanlardan oldum:)
o cicilere nasıl hevesleniyo insan dimi bende kurbanda kayseriye gidicem orda annemle yapıcam alışverişimin büyük kısmını burda pek çeşit bulamıyorum çünkü..bende oğluşumu 1 haftadır hissedebiliyorum çok kuvvetli değil ama yinede anlıyorum onun hareketleri olduğunu..çok heyecan verici:)
allahım yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inşşş
napayım canım bnde büyütüyorum göbüşü 7 aylık olduk artık 7 ay çabuk geçtide bundan sonrası geçmiyo bi türlü.senin nasıl gidio,bebiş çok hareketli heralde.
Bu arada kontrole nerey gidiosun sen?
kızlar maşallah hamileliğin yarısından fazlasını bitirdiniz.allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
napayım canım bnde büyütüyorum göbüşü 7 aylık olduk artık 7 ay çabuk geçtide bundan sonrası geçmiyo bi türlü.senin nasıl gidio,bebiş çok hareketli heralde.
bu arada kontrole nerey gidiosun sen?
hadi inşallah güzel haberlerini alırız.kızlr ben bu ay 25 inde aşılam yaptırdım bakalım tutacak mı :)))
canım benim dr.mda alsancakta ayşe özbakkaloğlu çokk memnunum tavsiye ederim.doğumumda büyük ihtimalle çınarlı da olucak inşallah.amiiiiiin canım..en önemlisi de o zaten.diğer şeyler oluyo geçiyo saglıkları en onemlısı ...hareketlerını hıssetmeye baslamak cok guzel dımı..benımkıde cok hareketlı masallah.
evet canım çok hareketli ama hiç şikayetçi deilim onun hareketlerı bana huzur verıyo.ona o kadar alıstımkı sankı dogunca karnımdakı halını ozlucekmısım gıbı gelıyo:))
ben egepol hastanesine başlıcam canım salı günü randevum var.özel dr umu bıraktım.o dogum ıcın cok para ıstıyodu.aslında tamda karar veremedım egepoldemı yapsam dogumu dıye ama hala arayıstayım.bakalım salı gunu memnun kalırsam devam ederım heralde sen nereye gıdıyorsun canım ...memnunsan senın gıttıgın dr da deneyebılırım.cok kararsız kaldım yanı...
amiin canım darısı bu ay senın basına ınsallah..senıde hamıle bırakcak ınsallah bu topıgın uguru...
canım dualarım senınle ve dıger ısteyen kızlarla.umarım en yakın zamanda dolar göbişleriniz:)))
hamileliğin çoğu gitmiş azı kalmış..hep bebişini düşün onu kucağına alacağın anı ...hamilelik geçmek bilmiyo ama bebiş doğduktan sonra zaman çabuk geçiyo..
hadi inşallah güzel haberlerini alırız.
canım benim dr.mda alsancakta ayşe özbakkaloğlu çokk memnunum tavsiye ederim.doğumumda büyük ihtimalle çınarlı da olucak inşallah.
MSE cim canım valla şu zmana kadar nasıl geldim anlamadım ama bundan sonrası geçmiyo sanki hiç.
topiğe biraz canlılık getirdik arkadaşlar ..eminim bundan sonra diğer arkadaşlar da gelicek....bu arada benim kızımın adı eylül...2. bebeğimde kız olursa onun adını da nisan vericem...tabi hamile kalmayı başarabilirsem:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?