Kızlar ben geldim...Çok mutluyum...Kan testimde onaylandı hamileliğim ve bebişim yine göbekten göstermedi ama vajinal ultrasondan kaçamadı...Bak bu kese buda bıdığın dediler...Çok küçük ya...Minnacık...Bıdık dediklerinde çok hoşuma gitti...
dilekcim ve betülcüm gözünüz aydın canlarım allah tamamına erdirsin inşallah
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme
2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
Seliz-------------------------------------01 Eylül---------------6. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan
BEKLEMEDEKİLER
Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...
amin cnm amin inşdilekcim ve betülcüm gözünüz aydın canlarım allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar sizin adınıza çok sevindindim bebişler kendini göstermeye başladı bende yarın gidicem bakalım cinsiyetlerini görebilecekmiyiz
dilekçim Eylül e benide yazsana 13 eylül 6. deneme
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme
2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
Seliz-------------------------------------01 Eylül---------------6. deneme
exporter---------------------------------13 Eylül---------------6. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan
BEKLEMEDEKİLER
Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...
kızlar avatarımdaki resmi dün anneme gelen bir kız fal bakayım dedi...bende tamam dedim...fincanı açınca başladı gülmeye...bize bir çevirdi ve kahkahalarla gülmeye başladılar...fincanda çıkan sonuç avatarımdaki resim...alın size fal dedim...bebişim bana fotoğrafını gönderdi...
selam kızlar bende doktordan geliyorum kalp atışlarını duyduk meleğimin gümbür gümbür atıyordu maşallah:)
kan ve idrar testide yaptı çok şükür hiç bi problem yokmuş
Kızlar avatarımdaki resmi dün anneme gelen bir kız fal bakayım dedi...Bende tamam dedim...Fincanı açınca başladı gülmeye...Bize bir çevirdi ve kahkahalarla gülmeye başladılar...Fincanda çıkan sonuç avatarımdaki resim...Alın size fal dedim...Bebişim bana fotoğrafını gönderdi...
ay canım ya mucıze gıbı valla cok tatlı bısey ya..bu arada meleğini kucagına almayı da nasıp etsın rabbım.
canııım cok sevındım bende sabırsızlıktan ölüyorum ya yarın cinsiyet öğrencez ınsallah..ve mınıgımı görücem kocaman olmustur sımdı merakla yarının gelmesını beklıyorum:))
ayy valla çok şaşırdım nasıl çıkmış öyle yaa
hmm canım bu arada çook sevindim minişini grmüşsün minnacık oluolar demi ama zaman o kadar çabuk geçioki bi bakıvermişin göbek çıkıvermişkaydirigubbakcemile3
inşallah gösterir canım cinsiyetini bazıları inatçı oluo gstermiolar. bnm kız pek bi utanmaz açmış bacaklarını hemen gsteriverdi.
inşallah gösterir canım cinsiyetini bazıları inatçı oluo gstermiolar. Bnm kız pek bi utanmaz açmış bacaklarını hemen gsteriverdi.
welcome ben regi oldum yeni tarihim 21 eylül....9. deneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?