Canım fazlasıyla nazlı çıktı bebişim veyada inatçı babası gibi...İsimleri belli ama ne gelen var nede...Kız olursa BERRA olacak adı...Erkek olursada BARIŞ HAN olacak babasının adı...Akşam ilk defa rüyamda hamile olduğumu doğum yaptığımı ve bebeğimin yüzünü gördüm...Çok akıllı bir erkek çocuğuydu...Hareketleri falan sanki anlarmış gibi tepki veriyordu...Sanırım kıçım açıkta kalmış ama güzel bir rüyaydı...
selam kızlarrr
welcome cnm rüyan gerçek olur inşallah cnmm çok güzwel bi rüya görmüşsün.
inşallah güzel haber alırda rahat rahat gezersin...akşama yazmayı da unutma...
İnşallah canım rüyamın gerçek olmasını okadar çok istiyorumki...Rabbim inşallah bana bu duyguyu yaşatır...
Welcome cim demek sende benim gibi hala beklemektesin senağlama
selam kızlar Dilek canım inşallah rüyan çıkar :Saruboceq:
toprakceylin benimde değerim düşüktü geç döllenme demişti doktor inşallah seninde öyledir
dilek cnm bende annemlerin yanına gelmeden önce rüyamda annemlerin yanında test yaptırıyodum ve burda öğreniyodum pozitif olduğunu ve ilk babam öğreniyodu aynende rüyamdakiş gibi oldu inş seninde rüyan çıkar cnm
Kızlar ben cuma akşamına kadar yokum...Yazlığa eşimle gidiyoruz...Dizüstü ile wınn alıyorum ama girebilirsem girerim...Kendinize iyi bakın...
toprak hamile mi kızlarr :)
kızlar ben geldim çok üzgünüm değerim 46 dan 55 e yükselmiş doktor artış var ama beklenen gibi değil dedi pazartesi tekrar kanda bakıp takip edelim dedi yine mi düşük olacak öyle bozuk ki moralim neden bunu yaşıyorum zaten 1 kez düşük yapmıştım ne yaptım ki ben bunlar geliyo başıma
kızlar ben geldim çok üzgünüm değerim 46 dan 55 e yükselmiş doktor artış var ama beklenen gibi değil dedi pazartesi tekrar kanda bakıp takip edelim dedi yine mi düşük olacak öyle bozuk ki moralim neden bunu yaşıyorum zaten 1 kez düşük yapmıştım ne yaptım ki ben bunlar geliyo başıma
toprak idrar testinde pozitif çıkmışmıy dı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?