2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

çok güzel bir rüya görmüşsün..umarım gerçek olur bu ay...

selam kızlarrr
welcome cnm rüyan gerçek olur inşallah cnmm çok güzwel bi rüya görmüşsün.

selam kızlar Dilek canım inşallah rüyan çıkar :Saruboceq:
toprakceylin benimde değerim düşüktü geç döllenme demişti doktor inşallah seninde öyledir

dilek cnm bende annemlerin yanına gelmeden önce rüyamda annemlerin yanında test yaptırıyodum ve burda öğreniyodum pozitif olduğunu ve ilk babam öğreniyodu aynende rüyamdakiş gibi oldu inş seninde rüyan çıkar cnm

Welcome cim demek sende benim gibi hala beklemektesin senağlama

Evet canım hala beklemedeyim...Sen nasılsın...Çalışmalara devam mı yoksa sende benim gibi keyfe keder mi...

selam kızlar Dilek canım inşallah rüyan çıkar :Saruboceq:
toprakceylin benimde değerim düşüktü geç döllenme demişti doktor inşallah seninde öyledir

Canım inşallah çıkar...Çıksında olsunda nasıl olursa olsun...

Gerçekten mi...İnşallah benimde öyle olur...Rüyam gerçek olur...

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

duruşah--------------------------------12 Ağustos---------------15. deneme
WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme
mse121822---------------------------24 Ağusyos---------------8. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme :lepi: opuyorumnanaktan

BEKLEMEDEKİLER

erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:
nurmeh---------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme:Saruboceq: :Saruboceq:

hihoyyyt hihoyyyt Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik... hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar ben cuma akşamına kadar yokum...Yazlığa eşimle gidiyoruz...Dizüstü ile wınn alıyorum ama girebilirsem girerim...Kendinize iyi bakın...

kızlar ben geldim çok üzgünüm değerim 46 dan 55 e yükselmiş doktor artış var ama beklenen gibi değil dedi pazartesi tekrar kanda bakıp takip edelim dedi yine mi düşük olacak öyle bozuk ki moralim neden bunu yaşıyorum zaten 1 kez düşük yapmıştım ne yaptım ki ben bunlar geliyo başıma

cnm lütfen ama lütfen üzülme moralini yüksek tut stres en büyük düşmanımız unutma.
bak değerinde yükselmiş pazartesiye dahada çok yükselir inşallah bol bol dua et.dualarım seninel cnm. :Saruboceq:

Canım asla üzülmek yok...Herzaman ne diyoruz hayırlısı neyse o olsun...Moralini yüksek tut canım benim...

offf canım yaa offf allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş ama ben bu yükü taşıyamıyorum ki allahım kimseye yaşatmasın

kızlar bende kırmızılar yine geldi(( tatildeyim on gündür hç giremedim yeni hamişler var tebrik ediyorum darısı bizler inşallah.. velcome canım benim tarihi 30 ağustosa atarmısın offf. allahım bize yardım et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…