arzucum canım.bekle bıraz daha hemen uzulmek yok.bu durumun yabancısı degılız ama ılla da yıne aynı olucak dıye bısey yok kı canım.bak deger yukselıyo ıste bakarsın bır anda cıkar bellı mı olur.dua edıyorum canım senın ıcın bebegın ssana sımsıkı tutunsun dıye ...lutfen uzulme moralını yuksek tut...moral en buyuk yardımcımız unutma..
cnm tşk edrerim haklısın tatil yaradı valla:))
ya cnm sana bişey sorucam ben dra gittim bi hafta gecikti dedimtest yptrmak istyrm dedim ultrasonla bakalım önce göremezsek kana bakarız dedi ve ultrasonda kese göründü gebesin dedi 2 hafta sonra gel dedi o kdr başka hiç bi test yaptırmadı sendede böyle olmuşmuydu ilk muayende
birde guatr testi istedi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi
senin hamilelik nasıl gidiyo cnm
sağol kadriyecim yükselma gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum tek duam değer artmayacaksa umarım kendiliğinden düşer ya dış gebelikse tüpüm falan alınmak zorunda kalırsa diye öyle korkuyorum ki allahım yardım etsin bana dualarınızı eksik etmeyin benden nolur
Evet canım hala beklemedeyim...Sen nasılsın...Çalışmalara devam mı yoksa sende benim gibi keyfe keder mi...
kızlar bu arada benım ufaklık varya 12 subat demıstı dr her gıttıgımde degısıyo tarıhım.ıkıncı gıttıgımde 7 subat son gıttıgımde de 4 subat dedı.tıcker da 12+5 gorunuyo ya ultrasona gırınce 13+6 cıkıyo mınıgım .Allah ızın verırıse ve benım ufaklık gosterırse 2-3 haftaya kadar cınsıyetını ogrencez bakalım hayırlısı.bugun de dr tlf edıcem saat 4 ten sonra ıkılı tarama testımızın sonucunu sorucam.dua edın de sonucum guzel cıksın kızlar.ıste hamılelıkte de boyle sorular ınsanı yıpratıyo.acaba bır aksılık varmı dıye.
Vallahi canim calisma adina hicbirsey yapmiyorum, düzenli olarak iliskiye girmek disinda. Umudumu yitirmis durumdayim ben ancak gidip doktoruma catmayi düsünüyorum sürekli beklettikleri ve hicbirsey yapmadiklari icin. kötükedihüso
Hala deniyorum ama cocukla ilgili hicbir plan yapmiyorum, yani planlarimi sanki cocuk gelmeyecekmis gibi yapiyorum ve kendi kendime umut vermiyorum. Ama biryerde cocuk gördügüm zaman cook üzülüyorum yaabenneyaptımki
allahım yardımcın olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sonuçlarında tertemiz çıkar
nehircim sen nasılsın pek uğramıyorsun artık nasıl gidiyo hamişlik
selam kızlarrr
ay ben çok fenayım midem çok kötü.hiç bişi yiyemiyorum.bu bulantıları nasıl geçiricem bilmiyorum. mafoldumben
canim miden bulandiginda gevrek turu kraker turu seyler ye azda olsa yardimci oluyor
çok saol cnm bende şimdi kraker yedim.kolada ii geliyomuş bulantıya dediler doğrumu acaba?
canim bende hamilelikle ugrasiyorum benim hamileligim zor geciyor 1 ay kadar hastanede yattim kanamam oldu simdi cok sukur iyiyim dinleniyorum 4. aya girdik buraya giriyorum fakat ben girdigimde kimse olmuyor artik eskisi gibi kimse ugramiyor umarim sende sonuclarda hamile oldugun haberini alirsin
hamileligin bitene kadar kola icme canin benim doktor gazli icecekler icmememi soyledi cocuk icin iyi olmaz dedi.sadece soda icebiliyorum.
geçmiş olsun canım ewet yaz gelince eski hareketlilik kalmadı topikte allahım herkesin yavrusunu bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun
insallah en yakin zamanda sende bebisine kavusursun cnm
banada arada 1 bardak yemekle içebilirsin dedi soda serbest.
valla kolayi internetdede cok arastirdim pek faydasi yok %100 meyve sulari var onlardan icmek daha faydali ben pek tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?