• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arzucum canım.bekle bıraz daha hemen uzulmek yok.bu durumun yabancısı degılız ama ılla da yıne aynı olucak dıye bısey yok kı canım.bak deger yukselıyo ıste bakarsın bır anda cıkar bellı mı olur.dua edıyorum canım senın ıcın bebegın ssana sımsıkı tutunsun dıye ...lutfen uzulme moralını yuksek tut...moral en buyuk yardımcımız unutma..

arzucum canım.bekle bıraz daha hemen uzulmek yok.bu durumun yabancısı degılız ama ılla da yıne aynı olucak dıye bısey yok kı canım.bak deger yukselıyo ıste bakarsın bır anda cıkar bellı mı olur.dua edıyorum canım senın ıcın bebegın ssana sımsıkı tutunsun dıye ...lutfen uzulme moralını yuksek tut...moral en buyuk yardımcımız unutma..

sağol kadriyecim yükselma gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum tek duam değer artmayacaksa umarım kendiliğinden düşer ya dış gebelikse tüpüm falan alınmak zorunda kalırsa diye öyle korkuyorum ki allahım yardım etsin bana dualarınızı eksik etmeyin benden nolur

cnm tşk edrerim haklısın tatil yaradı valla:))
ya cnm sana bişey sorucam ben dra gittim bi hafta gecikti dedimtest yptrmak istyrm dedim ultrasonla bakalım önce göremezsek kana bakarız dedi ve ultrasonda kese göründü gebesin dedi 2 hafta sonra gel dedi o kdr başka hiç bi test yaptırmadı sendede böyle olmuşmuydu ilk muayende
birde guatr testi istedi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi
senin hamilelik nasıl gidiyo cnm

canım sorunu yenı gordum ya kusura bakma..evet beımde oyle oldu canım.benı de bır hafta sonra cagırdı kalp atısını dınlettı sonrakı haftada kan ve ıdrar testlerım yapıldı.gebelıgın daha kucuktur de ondan ıkı hafta sonra cagırmıstır.benım guatr testımı hamılelık oncesınde yapmıstı drum.o yuzden onu ıstemedı.hamıleıgım cok ıyı gıdıyo Allah'a şükürler olsun.riskli günlerı attalttık artık.tabı rısk hep var ama ılk 3 bucuk aya cok onem verıyo dr lar.ınsallah sende sorunsuz bır hamıleleık yasarsın canım.cok mutlu oldum senın adına..

sağol kadriyecim yükselma gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum tek duam değer artmayacaksa umarım kendiliğinden düşer ya dış gebelikse tüpüm falan alınmak zorunda kalırsa diye öyle korkuyorum ki allahım yardım etsin bana dualarınızı eksik etmeyin benden nolur

canım ya hep kötü ihtimalleri düşünme lütfen..Allah'tan hayırlısını dılıyorum canım senın ıcın tabıkı hep dua edıyorum sızler ıcın sonucta bırkac ay once bende bebegım olsa dıye gun sayıyordum o yuzden senı ve dıger kızları benden ıyı kım anlarkı.ınsalllah su topıgın butun kızları hamılele olur en kısa zamanda...

Evet canım hala beklemedeyim...Sen nasılsın...Çalışmalara devam mı yoksa sende benim gibi keyfe keder mi...

Vallahi canim calisma adina hicbirsey yapmiyorum, düzenli olarak iliskiye girmek disinda. Umudumu yitirmis durumdayim ben ancak gidip doktoruma catmayi düsünüyorum sürekli beklettikleri ve hicbirsey yapmadiklari icin. kötükedihüso

Hala deniyorum ama cocukla ilgili hicbir plan yapmiyorum, yani planlarimi sanki cocuk gelmeyecekmis gibi yapiyorum ve kendi kendime umut vermiyorum. Ama biryerde cocuk gördügüm zaman cook üzülüyorum yaabenneyaptımki

kızlar bu arada benım ufaklık varya 12 subat demıstı dr her gıttıgımde degısıyo tarıhım.ıkıncı gıttıgımde 7 subat son gıttıgımde de 4 subat dedı.tıcker da 12+5 gorunuyo ya ultrasona gırınce 13+6 cıkıyo mınıgım .Allah ızın verırıse ve benım ufaklık gosterırse 2-3 haftaya kadar cınsıyetını ogrencez bakalım hayırlısı.bugun de dr tlf edıcem saat 4 ten sonra ıkılı tarama testımızın sonucunu sorucam.dua edın de sonucum guzel cıksın kızlar.ıste hamılelıkte de boyle sorular ınsanı yıpratıyo.acaba bır aksılık varmı dıye.

kızlar bu arada benım ufaklık varya 12 subat demıstı dr her gıttıgımde degısıyo tarıhım.ıkıncı gıttıgımde 7 subat son gıttıgımde de 4 subat dedı.tıcker da 12+5 gorunuyo ya ultrasona gırınce 13+6 cıkıyo mınıgım .Allah ızın verırıse ve benım ufaklık gosterırse 2-3 haftaya kadar cınsıyetını ogrencez bakalım hayırlısı.bugun de dr tlf edıcem saat 4 ten sonra ıkılı tarama testımızın sonucunu sorucam.dua edın de sonucum guzel cıksın kızlar.ıste hamılelıkte de boyle sorular ınsanı yıpratıyo.acaba bır aksılık varmı dıye.

allahım yardımcın olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sonuçlarında tertemiz çıkar

Vallahi canim calisma adina hicbirsey yapmiyorum, düzenli olarak iliskiye girmek disinda. Umudumu yitirmis durumdayim ben ancak gidip doktoruma catmayi düsünüyorum sürekli beklettikleri ve hicbirsey yapmadiklari icin. kötükedihüso

Hala deniyorum ama cocukla ilgili hicbir plan yapmiyorum, yani planlarimi sanki cocuk gelmeyecekmis gibi yapiyorum ve kendi kendime umut vermiyorum. Ama biryerde cocuk gördügüm zaman cook üzülüyorum yaabenneyaptımki

canım üzülme vardır hayırlı bır zamanı o zaman da gelır bebegın..bence de dr una bıraz yuklen yada baska bır dr gıt.ben bırazda dr sayesınde hamıs oldum ..tabı Allah ızın vermese olmazdı ama dr ılac verdı ıctım ıgne de yaptırdım.bak sımdı hamıleyım.belkı hala beklıyo olucaktım.

selam kızlarrr
ay ben çok fenayım midem çok kötü.hiç bişi yiyemiyorum.bu bulantıları nasıl geçiricem bilmiyorum. mafoldumben

nehircim sen nasılsın pek uğramıyorsun artık nasıl gidiyo hamişlik

canim bende hamilelikle ugrasiyorum benim hamileligim zor geciyor 1 ay kadar hastanede yattim kanamam oldu simdi cok sukur iyiyim dinleniyorum 4. aya girdik buraya giriyorum fakat ben girdigimde kimse olmuyor artik eskisi gibi kimse ugramiyor umarim sende sonuclarda hamile oldugun haberini alirsin

canim bende hamilelikle ugrasiyorum benim hamileligim zor geciyor 1 ay kadar hastanede yattim kanamam oldu simdi cok sukur iyiyim dinleniyorum 4. aya girdik buraya giriyorum fakat ben girdigimde kimse olmuyor artik eskisi gibi kimse ugramiyor umarim sende sonuclarda hamile oldugun haberini alirsin

geçmiş olsun canım ewet yaz gelince eski hareketlilik kalmadı topikte allahım herkesin yavrusunu bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun

valla kolayi internetdede cok arastirdim pek faydasi yok %100 meyve sulari var onlardan icmek daha faydali ben pek tavsiye etmem

bende içmiyorum sevmemde ayran içerim hep.gebelikten öncede böyleydi.ama arkadaşımın midesi çok bulanıyodu ona doktor bulantın olunca 2 yudum iç demiş ondan sordum ben bulantıya iyimi geliyo diye.

Back
X