delikafaduldendelikafadulden :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: alkisalkisalkis
canım çok ama çok sevindim..Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ..yaz tatılı ugurlu geldı betüşe:)))
arzucum sen neler yapıyosun bakım nasıl gecıyo tatılın
kızlar ii akşamlar ben 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı aradan 1 saat geçtikten sonra belirsiz 2. çizgi bende adet söktürücüye başladım içime kurt düştü ve bugün tekrar test yaptım yine 1 saat sonra falan açık pembe tam belli olmayan 2. çizgi tekrar çıktı yaptıktan sonrada adet söktürücüyü tekrar içtim teste bi baktım 2. çizgi çok silik ya 1 saat sonra çıkan gerçekmidir ya kafayı yice ilaçta içtim ne yapıcam ben hamiş değilimdir değil mi
15.denemem canımTamam canım yazarım...Kaçıncı denemen bu ay canım...
Canım bu kadar panik yapma...Dr. verdiği ilaç zaten hamileysen eğer bebeğinin tutunmasını sağlıyor ama hamile değilsen adetinin gelmesini sağlamıyor mu...Genelde dr. o ilaçtan veriyor seninkide öyle mi...Bence git bir kan testi yaptır...İnşallah sonuç iyi olur...
kızlarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))
yok canım ya bu o ilaçtan değil bu direk adet söktürücü farlutal diye bir ilaç içim çok kötü çok korkuyorum eğer hamile değilsem içim daha çok rahat olacak canım sence benim testlerde çıkan bu ikinci çizgi güvenilir midir 1 saat sonra beliriyo çünkü 15 temmuzda kan testi yaptırmıştım negatifti ne olduysa ondan sonra olmuştur zaten
yok canım ya bu o ilaçtan değil bu direk adet söktürücü farlutal diye bir ilaç içim çok kötü çok korkuyorum eğer hamile değilsem içim daha çok rahat olacak canım sence benim testlerde çıkan bu ikinci çizgi güvenilir midir 1 saat sonra beliriyo çünkü 15 temmuzda kan testi yaptırmıştım negatifti ne olduysa ondan sonra olmuştur zaten
kızlar kan testi sonucum 47 çıktı ama tam sevinemiyorum son adet tarihim 5 haziran olduğu için zaten temmuzdada adet olmadım doktor son adet tarihini söleyince çıkan değer uymuyor dedi ama benim 15 temmuzda kan testim negatif çıktı yani ondan sonra yumurtlamış olamazmıyım bakalım çarşamba tekrar bakılacak kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?