kızlar kan testi sonucum 47 çıktı ama tam sevinemiyorum son adet tarihim 5 haziran olduğu için zaten temmuzdada adet olmadım doktor son adet tarihini söleyince çıkan değer uymuyor dedi ama benim 15 temmuzda kan testim negatif çıktı yani ondan sonra yumurtlamış olamazmıyım bakalım çarşamba tekrar bakılacak kanda
kızlar kan testi sonucum 47 çıktı ama tam sevinemiyorum son adet tarihim 5 haziran olduğu için zaten temmuzdada adet olmadım doktor son adet tarihini söleyince çıkan değer uymuyor dedi ama benim 15 temmuzda kan testim negatif çıktı yani ondan sonra yumurtlamış olamazmıyım bakalım çarşamba tekrar bakılacak kanda
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
nurmeh--------------------------------02 Ağustos---------------7. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
duruşah--------------------------------12 Ağustos---------------15. deneme
WELCQME---------------------------20 Ağustos---------------17.deneme
mse121822---------------------------24 Ağusyos---------------8. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:Allah yardımcısı olsun...
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:İkiz bebekler geliyor...
TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme :lepi: opuyorumnanaktan
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme :lepi: opuyorumnanaktan
BEKLEMEDEKİLER
erginsena-------------------------------07 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
06bvn06-------------------------------10 Temmuz---------------1. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
suur--------------------------------------29 Temmuz---------------5. deneme:Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyyt hihoyyyt Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olunca söyleyinde yazıvereyim hemencik... hihoyyyt hihoyyyt
Canım tebrik ederim...Bu değere göre hamilesin...Çarşamba tekrar test yaptır ozaman ve dr. başka bir dr. daha gösterirsin sonucunu...Kafanda ozaman acaba kalmaz...
amin canım ya inşallah bana dua edin değerim yükselsin bu sefer bebişim benim bırakmasın allahım sanada nasip etsin inşallah
amin canım ya inşallah bana dua edin değerim yükselsin bu sefer bebişim benim bırakmasın allahım sanada nasip etsin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım inşallah değerin yükselecek gönlünü ferah tut...çarşamaba testi tekrarla hemen sonucu yaz çok merak ediyorum dualarım seninle..benim de bu ay 8. deneme benim içinde dua et bu ay son olsunnnn.....
inşallah olucak welcome...senin bebeiş biraz fazla nazlı çıktı gelmeden naz yapıyo....kızın olursa adını nazlı koy:)))))))))))
Canım fazlasıyla nazlı çıktı bebişim veyada inatçı babası gibi...İsimleri belli ama ne gelen var nede...Kız olursa BERRA olacak adı...Erkek olursada BARIŞ HAN olacak babasının adı...Akşam ilk defa rüyamda hamile olduğumu doğum yaptığımı ve bebeğimin yüzünü gördüm...Çok akıllı bir erkek çocuğuydu...Hareketleri falan sanki anlarmış gibi tepki veriyordu...Sanırım kıçım açıkta kalmış ama güzel bir rüyaydı...
tamam canım eve gelir gelmez haber veririm zaten sabah kan vereceğim sonra alışverişe gideceğiz öğleden sonra alacağım sonucu akşama ancak yazarım dualarım hepinizle allahım inşallah tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?