selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi
selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi
hoşgeldin cnm
gününden 1 hafta geçmiş bi test yap istersen hem bebişin varsa çıkar.
inşallah seninledir bebeğin
kızlar selam bende artık hergün gireceğim yan siteden internet şifresini istedim oleyy artık internetim var ben bugün adet söktürücüye başladım kızlar 2 aydır adet olamamak beni mahfetti umarım artık bende yumurtlarım:)))
cnm inş bebişim benimledir yarın yaptırailirim bakalım daha bgn geldim yoldan kayınvalidemlerdeydim orda uğraşmak istemedim testle filan burda direk kan testi yaptıraym diyorum
cnm bu ayda mı olamadın sen inş bu son adet söktürücün olurda bebişinle dönersin urfaya
kızlar selam bende artık hergün gireceğim yan siteden internet şifresini istedim oleyy artık internetim var ben bugün adet söktürücüye başladım kızlar 2 aydır adet olamamak beni mahfetti umarım artık bende yumurtlarım:)))
kızlarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))
NEHİR25 TOPRAKCEYLİN nasılsınız kızlar...
canım ne ara girip çıktın ii valla nolsun işte tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyorum sen nasılsın
Bende iyiyim canım...Evde temizlik yemek ve pc başında zaman geçiriyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?