Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!
selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
kızlar selam bende artık hergün gireceğim yan siteden internet şifresini istedim oleyy artık internetim var ben bugün adet söktürücüye başladım kızlar 2 aydır adet olamamak beni mahfetti umarım artık bende yumurtlarım:)))
kızlar selam bende artık hergün gireceğim yan siteden internet şifresini istedim oleyy artık internetim var ben bugün adet söktürücüye başladım kızlar 2 aydır adet olamamak beni mahfetti umarım artık bende yumurtlarım:)))