- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
deniz burda sadece cevapları veriyolar dimi sınavın sonucu değil ben pek hatırlamıyorum da ne yaptığımı bazılarını
evet sadece sorular açıklandı benim tek ders olunca hepsi aklımda soruların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz burda sadece cevapları veriyolar dimi sınavın sonucu değil ben pek hatırlamıyorum da ne yaptığımı bazılarını
arka arkayaymış bizim günlerimiz senle benim8-9 diyorum ama hadi garanti olsun 10 yani,ama 10da şüphelenmeye başlarım artık geç gelmez çünkü hiç,senin nasıl geçiyo,ben çok merak ediyorum :)
İki saattir arıyorum ya anca buldum ben 4 derse girdiğim için yavaş yavaş bakıyorum hatırlamaya çalışıyorum sen kaçıncı sınıfsın canımevet sadece sorular açıklandı benim tek ders olunca hepsi aklımda soruların
kızlaaaaaaaaaaaar bu topik uğurlu valla,
allahım benim kadar bekletmeden hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah.
11 ayın sonunda az önce çift çizgiyi gördüm, ellerim titriyo.daha kimsenin haberi yok, kocamın bile.önce sizinle paylaşmak istedim.
kızlaaaaaaaaaaaar bu topik uğurlu valla,
allahım benim kadar bekletmeden hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah.
11 ayın sonunda az önce çift çizgiyi gördüm, ellerim titriyo.daha kimsenin haberi yok, kocamın bile.önce sizinle paylaşmak istedim.
aman da aman maşallh :)
ne güzel yaaa hayırlı olsun pandacık
kızlar kafaya takmayın oluyo diyolar ya YALAAAAAN. ben deli gibi taktım kafaya zaten düşünmemek mümkün değil ki.Dua mı hiç eksik etmedim, Allahım bu aya yazmış tabiki ama, ben bu ay ilk defa soğan kürüde yaptım.
yaa bn o soğan kürüne inanıyorum bu ay kalmazsam eğer hmn denicem bide nasıl yaptığını anlatırmısın soğan kürünü
canım ben adetimin beşinci günü başladım. normal yemeklik soğanla yaptım. sabah kalkınca aç karnına ve akşam yemeğinden 15-20 dk. önce aç karnına içtim.
1 yemeklik soğanın sadece dışındaki renkli kabuğunu soydum, soğanı 6'ya böldüm.2 su bardağı suyu kaynattım sonra içine böldüğüm soğanları attım.5 dk. kaynattıktan sonra altını kapatıp demlenmeye bıraktım.soğuyunca süzüp içtim.
umarım hiiiiiç ihtiyacın kalmaz canım.