- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
Hadi inşallah canım en azından o yük kalkar omuzlarından...
mezun olunca daha staja başlama sınavım var çocukta yapacam dedim kariyerde sengözlerimebaksanab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canım en azından o yük kalkar omuzlarından...
kızlarrrrrr çatladım cumartesiden beri yazamadımmmm. dayanamayıp test yaptım cumartsei ikinci çizgiyi de gördümmmmmmmmmm doktora gitcem cumayaaaaa
oleyyyyy bi hamilemiz daha çıkmışş:teytey:tebrik ederimm darısı başımızaaa:dance:
kızlarrrrrr çatladım cumartesiden beri yazamadımmmm. dayanamayıp test yaptım cumartsei ikinci çizgiyi de gördümmmmmmmmmm doktora gitcem cumayaaaaa
açıklandımı bende girdim nerden bakabiliyoruzkızlar hafta sonu aöf sınavım vardı geçen sene tek dersten mezun olamamıştım sorular açıklanmış baktım gayet iyi hamiş olmuş kadar sevindim :dance:
herkese selam eşim vardiyalı çalışıyo benim bu hafta 4-12 o yüzden pek giremedim.ya bi bebiş haberi aldık sanırım ne kadar hızlı başladık ya,çok tebrik ediyorum pandacım,sağlıkla kucağına al inş.ben beklemedeyim carnacım,son 2-3 gün bakalım bugünde hiç bir belirti yok ya,sadece memişler 2-3 adım önden gidiyo sanki okadar kocamanlar hala:)
pandamm kullanıcısından alıntı Mesajı göster
açıklandımı bende girdim nerden bakabiliyoruz
evet cnm 3 vardiya,bazen gececi oluyo tek kalıyorum,aslında şuan için rahat ediyorum rahat rahat ders çalışıyorum çünkü muhabbetten çalışamıyorum o olunca,ama okul bitince sıkılabilirm,mesela bu hafta 4-12 hiç yemek derdim yok bi kahvaltı ediyoruz,ben kendime göre bişeyler hazırlıyorum akşama okadar :))
sende izmirdenmişsin buarada neresinden benim bornova