Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cotanak seninde az kalmış cnm benimde 9nisan ben beklicem çok fena bi sabır geldi bana dünden beri aslında hiç öle değildim ama :))
OO sana çok var dur bi kere tabi daha belirti olmaz benim 4 günüm var bende hiç belirti yok CADIARZU
arkadasım dur moralını bozma daha cok erken benım 4 gun kaldı adetıme daha henuz oyle fazla bı agrı belırtı yok
arkadaşlar bişey sorcam hamilelikte kimyasal şeyler kullanılmıyo deterjanları falan çok teneffüs etmiyoruz ellemiyoruz falan ya saç boyanmıyo falan acaba ele yüze krem sürülüyomu fikri olan varmı ben 15-20gündür sürmüyorum emin olamadığım için,bi akrabamız hamile olduğunu bilmiyormuş beli ağrıyor diye sırtına beline karnına falan lasonil sürmüş sonra bebek gelişimi kötü etkilenmiş falan
kızlaaaaaaaaaaaar bu topik uğurlu valla,
allahım benim kadar bekletmeden hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah.
11 ayın sonunda az önce çift çizgiyi gördüm, ellerim titriyo.daha kimsenin haberi yok, kocamın bile.önce sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar bişey sorcam hamilelikte kimyasal şeyler kullanılmıyo deterjanları falan çok teneffüs etmiyoruz ellemiyoruz falan ya saç boyanmıyo falan acaba ele yüze krem sürülüyomu fikri olan varmı ben 15-20gündür sürmüyorum emin olamadığım için,bi akrabamız hamile olduğunu bilmiyormuş beli ağrıyor diye sırtına beline karnına falan lasonil sürmüş sonra bebek gelişimi kötü etkilenmiş falan