ayy bende çok kaptırmışım tamamen derinden girmişim olaya :))) aman neyse itibar puanıymış,benimde 33 puanım varmış öle ne işe yarıcaksa
itibarlı deniz
eşime söyledim oda senin gibi tepki verdi :)))
sayelerinde itibar sayibide oldum :roflol:
Kızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
Düzene girdiği iyi oldu canım kullanıcı paneline baktın mı tekrarKızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
eee insanın aklına aynı şey geliyo işte,neyse biz kötüyüz demekki :))) bizde erkekte güney istiyoruz kızda da olabilir ama açıcası kıza başka bi isim bulmak istiyorum bakalım kısmetese 1-2 aya cinsiyeti belli olursa düşüncez,ya benim amcamın kızının adı deniz,arkadaşın bebeğinin adı ada o yüzden alternatiflerim az 1-2 seçenek var ama bakalım onuda ilerde düşüncez artık,nasıl gidiyo bulantılar,benim buara akşamları çoğaldı ya ne alakaysa :)))
Kızlar o dediğim parçalar gelmemeye başlamış az az geliyor yani...Kendine gelmeye başlamış benim ki...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanwelcome kontrol paneline bak yine
cnm bence senin o ilaç fena söktürdü seni şimdi normale dönüyo yavaş yavaş
Düzene girdiği iyi oldu canım kullanıcı paneline baktın mı tekrar
kızlar ben çıkıyorum görşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?