bende vajınısmustan kurtulalı 6ay olcak.. ultrason jelıyle yendim ben ve hala girişte bıraz sürüyorum pıskolojık olarak sürmedıgımde hazır olmuyom. doktor sperme bı zarar vermıyo ultrason jeli dedı ama senın kullandıklarını bılmıyorum gleıtgel zannetmıyom öldürdügünü
kızlar bende hamıle kalmak cok ıstıyorum kolay hamıle kalabılmek ıcın cesıtlı bılglerınız varsa bana aktarırmısınız cunku ben vajınusmustum cok sukur Allahıma vajınusmusdan kurtuldum daha yenı sayılırım bunun ıcınde bebe yagı gleıt gel ve zeytınyagı kullandım bunlar spermı öldurur mu?
DENİZ1958 adetim bittiği gibi başlayacağım 1 dolu 1 boş çalışmaya zaten...
canım benim doktorda randevuyu 13 ünde bulabildim anca o zaman tam 6 haftalık olmuş oluyor daha önce gitmedim diye sorun olur mu acaba eyvahedigeldismile
ultrasyon jelide var bende sazıye sen hamılemısın
Olmaz canım ya...Öğrendiğim günden beri bu güne randevu bulabildim dersin...Zaten öylede değil mi...
degılım canım ama bende calışma aşamasındayım ıstıyorum bebek.
arkadasım ultrason jelı kullanarak hamıle kaldı dr.umda öldürmüyo dedı bana
wooow bugün bayagi kalabaligiz kizlar. Carnadan deniz16 yi göredim ama nezamandir
yok cnm biz 4 haftalık öğrendiğimiz zaman gittiğimizde burdaki polikliniğin dr,u bana şimdi hiç bişey gözükmez bi kesesi gözükür oda bi işe yaramaz yani 2 hafta sonra gel bebekte gözükür dedi sonra ben kendi dr umdan randevu aldım 6+3 günlüktü gittik ozaman hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını duyduk cnm,iyi yapmışsın yani tam ozaman gözükür zaten sonra bana bidaha 1 ay sonra gel herşey yolunda dedi bizde 25 gün sonrasına aldık bize öle uydu
benim bir arkadasım bebek yagıyla vajınusmustan kurtulur kurtulmaz hamile kaldi bana hatta bırak jelleri falan dedei bebe yagı kullan dedi
benim bir arkadasım bebek yagıyla vajınusmustan kurtulur kurtulmaz hamile kaldi bana hatta bırak jelleri falan dedei bebe yagı kullan dedi
çokk geçmiş oolsun canımm tebrik ederim bu arada o illeti yendiğin içinalkisalkisalkis kayganlaşması için kullandığınız kayganlaştırıcılar spermleri öldürürmüş evet.bnde nette okumuştum tükürük bile öldürürmüş spermleri.ama su bazlı kayganlaştırıcılar varmış onlar öldürmüyo diolar ama bilmiorum ne kadar doğru
cnm açık açık yazmak zorunda kalıcam kusura bakma yanlış anlama sakın ama ön sevişme yapmıyomusunuz,yani diyelim bi 15dk takılın biraz öle olunca kendiliğinden oluşmuyormu o kayganlık (valla ayıpmı oldu bukadar açık yazdım ama nasıl soracağımı bilemedim başka türlü)
Adet oldun mu canim sen?
peki canım folikasiti günde kaç kere içiyorsun
cnm açık açık yazmak zorunda kalıcam kusura bakma yanlış anlama sakın ama ön sevişme yapmıyomusunuz,yani diyelim bi 15dk takılın biraz öle olunca kendiliğinden oluşmuyormu o kayganlık (valla ayıpmı oldu bukadar açık yazdım ama nasıl soracağımı bilemedim başka türlü)
cnm ben geçen haftaya kadar günde 3 kere tok karnına içiyordum ama aynı zamanda da kan ilacıda içiyordum eskiden düşüktü yükselttim ama tekrar düşmesin diye,sonra dr um bana folikin bitince sana kan ilacıyla bir olanı var 2 hap içmek zorunda kalmazsın diye gino ferro sanol yazdı içinde folik asitte olan bi kan ilacı onu içiyorum artık sadece sabah alşam,sen günde 3 kere folik iç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?