- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Kızlar bende o gece salondan gelince evin kapısına geldik ama öyle acıkmışızki o şekilde eşimin abisi bizi yemeğe götürdü lokantaya...Bazen önünden geçiyorumda lokantanın gülüyorum o zaman ki halimize...
urfada olunca böyle bi foto muhakkak oluyor:))
kızlar resım nasıl gönderıyoruz bu yazdıgımız yere deniz sen eklemıstınya hanı öyle
ewet canım urfa karşılığı bu foto
Bizde önce kaynanam gile gittik orda bişiler yedik yollamadılar hemen Alanya ya balayına gittik Antalya ya 2 saat çıkarmadım gelinliğimi otele girince lobide turistler vardı ay bir alkışladılar çok hoşuma gitmişti
Hele o salonda takı takılırken ve oynarken ayakkabıları çıkarıp atmıştım ayaklarım ağrımıştı öyle döktürdüm...Ama yemek yemeğe topallaya topallaya gitmiştim neden çıkarmadıysam...
Ben yedim yemeğimi şimdi içiyorum kahvemi...
Ben yedim yemeğimi şimdi içiyorum kahvemi...
kızlar öpüyorum hepinizi gelebilirsem gelirim yine ama gelemezsem benim için dua edin hani yarın test günüm ya hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısı
kızlar öpüyorum hepinizi gelebilirsem gelirim yine ama gelemezsem benim için dua edin hani yarın test günüm ya hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısı
ederiz canım inşallah sonuç iyi olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar öpüyorum hepinizi gelebilirsem gelirim yine ama gelemezsem benim için dua edin hani yarın test günüm ya hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?