- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
hamiiiiiiiiiiiiiiiiş olan kızlarrr yumurtalıklarınızda sızı olmuşmuydu sızde ???? böyle ılık ılık bi sızı
evet canım sızı oldu bende baskı şeklinde ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamiiiiiiiiiiiiiiiiş olan kızlarrr yumurtalıklarınızda sızı olmuşmuydu sızde ???? böyle ılık ılık bi sızı
Bende eğer oğlum olursa babasının adını koyacağım ama sonuna HAN veyada CAN eklenecek...Yani BARIŞ CAN + BARIŞ HAN olacak...Kız olursada SANEM veyada SENEM olacak...Eşim karışmıyor isim işine ama erkek olursa onun adını koymak istememden çok memnun...
evet canım sızı oldu bende baskı şeklinde ama
Ya benim sağ kasığımda sanki yumurtam çatlayacakmış gibi ağrı oluyor arada...Benim bu ay sadece sağ yumurtam olmuştu acaba onu dışarı attığı içinmi acaba...
bende kızım olursa doğa.... oglum olursa doğukan koycam inşllah
kızlar bende hamıle kalmak cok ıstıyorum kolay hamıle kalabılmek ıcın cesıtlı bılglerınız varsa bana aktarırmısınız cunku ben vajınusmustum cok sukur Allahıma vajınusmusdan kurtuldum daha yenı sayılırım bunun ıcınde bebe yagı gleıt gel ve zeytınyagı kullandım bunlar spermı öldurur mu?
İnşallah canım ya...Evimizin içine öyle bir heyecanın girmesini okadar çok istiyoruz ki...
kızlar bende hamıle kalmak cok ıstıyorum kolay hamıle kalabılmek ıcın cesıtlı bılglerınız varsa bana aktarırmısınız cunku ben vajınusmustum cok sukur Allahıma vajınusmusdan kurtuldum daha yenı sayılırım bunun ıcınde bebe yagı gleıt gel ve zeytınyagı kullandım bunlar spermı öldurur mu?
ayy eşim aldıda bilgisayarı 5dk.lığına 7+2 günlük bebeğin şekline bakmak için bide 11 haftalık nasıl olcakmış diye ozaman dr.a gitçezde,neyse bende de baskı gibi oluyodu cnm sızlama değilkde orda bişey varmış kitle varmış gibi,benim 2. adet zamanım geliyo sanki adet olcakmışım gibi histe var böle tuvalete girsem sanki gelcekmiş gibi bi his,dr. da öyle olur demişti bana gittiğimizde
canım galiba daha önce koyduğun resmin sarı saçlıydı sana siyah saç daha çok yakışmışş maşallah![]()
canım benim doktorda randevuyu 13 ünde bulabildim anca o zaman tam 6 haftalık olmuş oluyor daha önce gitmedim diye sorun olur mu acaba eyvahedigeldismile