hoşgeldin erginsena
seni burada pek görmemiştim :) ssen de mi bebek istiyorsun
Bu akşam saat 01:30 anca uyuyabildim ama saat 03:15 te adet ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım...15-20 dk yatakta kıvrandım...Dedim adet oldum dayanamayıp o ağrıyla wc gittim ama hiç bişey yok...Tekrar yattım hiç ağrım yok arada gaz sancısı oluyordu ve mide bulantısı...Saat 03:15 ten 05:00 kadar yatakta gözüm kapalı yattım uyuyamadım bir türlü...Allah Allah dedim kalktım vardır bir hayır ve test yaptım ama malesef NEGATİF çıktı yine...Yine yıkıldım...
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Canım sakin ol Allahtan hayırlısı hem bazen hemen idrar testinde çıkmayabiliyor sabret bakalım reql tarihin bi geçsin tekrar test yaparsın bitanem..
canımm dur bakalım deniz1958inde öyle oluyordu hatırlamıyormusun 2 kere test yaptı hemde günü geçince çıkmadı,sonra hamile çıktı,sen şimdi kötüsüne alıştır kendini ama öle rahat hareket etme bakalım dedin ya akşama adet olurum diye onu bekleyelim olmazsan git sağlık ocağına test yap yarın,hayırlısı olsun
welcomecım dur bakalım daha adet olmamışsın ki
adet olmadığın sürece umut var demektir.
tabi sen hayal kurma çok fazla.
hamileyim diye alıştırma kendini.
bence ama adetin gelmezse testi tekrarla mutlaka.
belki seninki d egeç döllenmedir.
o yüzden çıkmamıştır.
sancın olup ta adetin gelmemesi de garip
bunlar hamielliğe de işart olabilir
sen çok heveslenmeden bekle bakalım 1-2 gün daha.
olmzsan mutlak yap bi daha.
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.
üzülme neolur.
Kizlar ben simdi regl oldum
Ama cok agriyor kasiklarim.Arada bir öyle agriyorki dayanamiyorum
Ben simdi adet baslangicimi bugünden mi heysapliycam yoksa kavrengi lekelerin oldugu tarihdenmi?
Welcome demesi tabiki kolay ama üzülme canim hemen,bekleyelim bakalim hakinda hayirlisi olsun insallah.
bizde 5-6 gundur yatıp uyuyoruz cuma gunude reql gunum çok huzrsuzum bakalım nolucak bu arada böbreklerim çok aqrıyor yani sanırımböçbreklerim emin olamıyorum kasıklarlada baqlantısı var aqrımın
welcome canım ya dur bakalım arkadaşların dediği gibi daha adet olmadın bencede umut devam ediyor belkide geç döllenmdir ayrıca herşeyin hayırlısı önemli olan biz iyi olacağızki arkasından güzel günler gelsin moral bozukluğu hiçbirşey değiştirmez tam tersi işlleri kötüye çevirir
arkadaşlar ben çıkıyorum çok belim aqrıyo yada böbreklerim anlıyamıyorum tam olarak bide laptop kucaqımda baya bi yoruldum şimdilik çıkıyorum gelirim yine bi ara herkese iyi sohbetler iyi pazarlar diliyorum byes..
welcome canım üzülme ya hem daha adette olmamışsın adet olana kadar hep bir umut vardır allahım lnşallah hayırlısını verir
Kızlar şimdi kalktım...Yazımı yazdıktan sonra uyumuşum...Çünkü saat 01:30 akşam anca uyudum ama ağrım falan yoktu...Saat 03:15 dediğim gibi adet ağrısı gaz sancısı ile uyandım uyuyamadım birdaha...Saat 08:00 geçiyordu yattım yine ama ağrım yoktu saat 11:00 yine ağrılı uyandım ama hala gelen yok...Benim adetim böyle olmazdı...Hiç ağrısız gelir gelince ağrım başlardı...Acillik olmazsam iyidir...Hamilelik konusunda bişey diyemiyorum ama ben kendimi biliyorsam bu adet gelecek...
Eşim bu ay dr. kontrolüne gitmeyelim diyor...Bende geçen ay ilk daha yumoş kontrolü ettirdim en azından bu ayda olsun diyorum ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kızlar...Benimki inatçıdır...Dediği olsun ister...Offfffffffffffffffffffff..........
Yok canım ya benim hiç umudum yok...Şuan aynı adet ağrısı şiddetli girip çıkıyor ama gelen yok...Sökülemiyor sanırsam...Birde ben bu ay klomen kullandım kistten korkuyorum ya...
işte bu ilginç bi durum ya hem gelmiyo hemde ağrısı var önceden kullandığın ilaçtandır belki,belkide başka bişey işte hiç net bişeyde diyemiyoruz bu akşamı atlatırsak yarın meydana çıkar artık
benim anladığım sen ciddi anlamda stress yapıyosun cnm öyle olunca vücut bi hormon salgılamıyomuş o yüzden bebk olmazmış,dr un hiç psikolojik dedimi sana halam öyleydi çünkü aynen sizinki gibi bi sorun çıkmadı onlarda da ama psikolojik dedi,kocanla beraber olurken bile bebeği düşünmiceksin hiç o ay gez dolaş ay sonunun nasıl geldiğini anlama falan derdi dr.u sanırım seninde ciddi boyutta bu,çünkü sorunda yok,aslında bişeylerle uğraşsan ay içinde ne bileyim bişeyler ör gez dolaş atıyorum yani, kafan dağılsınbakalım çok merak ediyorum cnm inşallah hayırlısıyla hamilesindir ya dua ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?