Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNS22 canım boşver takma kafana...Biz çalışmalardan değilde heray tutmamasından kavga ediyoruz...
Benim adet gelmedi daha kızlar ...
Bu bebek için neremiz salaklaşmadıki...Tüm bünyemiz alt üst oldu...
aynen bende yıllardır sanki bebek bekliyormuşum gibi artık yoruldum kızlar ya bizim bu durumumuz ne olacak bazen umudum çok kırılıyor hiç olmayacakmış gibi geliyor biz bu ruh halinden nasıl kurtulacağız ya
kızlar buarad hamile kalıp ocak ayında doğum yapacaklar diye topik açar
oarada buluşurz inşalalhh :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
umarım bebişler çok bekletmeden gelir.
beklenen adet tarihlerinizi ve
kaçıncı denemeniz olduğunu yazarsanız
listemize ekliyelim sizi de.
Bu akşam saat 01:30 anca uyuyabildim ama saat 03:15 te adet ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım...15-20 dk yatakta kıvrandım...Dedim adet oldum dayanamayıp o ağrıyla wc gittim ama hiç bişey yok...Tekrar yattım hiç ağrım yok arada gaz sancısı oluyordu ve mide bulantısı...Saat 03:15 ten 05:00 kadar yatakta gözüm kapalı yattım uyuyamadım bir türlü...Allah Allah dedim kalktım vardır bir hayır ve test yaptım ama malesef NEGATİF çıktı yine...Yine yıkıldım...
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama