- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
eşimle kavga ettik morelim bozuk kızlar yaakötükedihüsokötükedihüso
eşimle kavga ettik morelim bozuk kızlar yaakötükedihüsokötükedihüso
dengesiz yaaa aptalll çok sinirliyim şuanda onaaa nerde ne tepki vereceğini bilmiyorr
zaten bebeğim gelmedi die üzülüyorum psikolojim bozuk
destek olacğına köstek oluyor ya cumatresi akşamımız rezil olduuu ağlmamak için kendimi zor tutuyorum yarın yüzüne bakmıcm onunsenağlama
yaaa 2 gün önce bebek yüzünden kavga ettik kızdı çok takıosun die sonkez çalışma yapacakktık kasıklarım ağrıyor çalışma yapalım dedim oturma odaısna bi gittim uyuyorr bende bağırdım çağırdım neyse ogün uyudu ertesi gün gönlümü aldı bugün saçma sapan bir konu yüzünden kaavga ettik dngesiz yaaa bu erkek milleti kötükedihüso
kızlar selam bende 8 aydır bebek istiyorum pko var bende yumurta cok ama catlamıyo 1 kere klomen kullandım hersey iyiydi ama tutmadı bir kere daha kullancam olmazsa asılama olcak benide aranıza alırmısınız
kızlar selam bende 8 aydır bebek istiyorum pko var bende yumurta cok ama catlamıyo 1 kere klomen kullandım hersey iyiydi ama tutmadı bir kere daha kullancam olmazsa asılama olcak benide aranıza alırmısınız
saolun şekerrlerrr inş bebelerimiz gelir beklemek cok zor hele tetkikler daha cok gerio insanı
CNS22 canım boşver takma kafana...Biz çalışmalardan değilde heray tutmamasından kavga ediyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?