Kız üzülme bende umutsuzdum ne oldu.Değerim yüksek bile çıkmış öyle diyoo arkadaşlar : )
Anam bari 1 ocak olsun çocuk sene alıcak boş yere : )
hamile haberlerini duymak inanın çok güzel ama benim canımı öyle acıtıyor ki düşen bebeğim geliyor aklıma sürekli aklımda bebek fikri hiç yokken ne oldu birden anlamıyorum 1 kez düşük yapınca sanki hep düşecek ya da bebeğim olmayacak gibi geliyo. her hamile haberine ağlar oldum. Yine hamile kalacağım yine düşecek kızlar okula gittiğim köy yollarını bi görseniz olmasın burada diyorum ama bekleyemiyorum işte bu yüzden çok kızıyorum kendime çoooookk
biliyorum welcomecim kutladım ben onu okuldan gelince.
hamişler arttı.
sıra sizde artık.
hamile haberlerini duymak inanın çok güzel ama benim canımı öyle acıtıyor ki düşen bebeğim geliyor aklıma sürekli aklımda bebek fikri hiç yokken ne oldu birden anlamıyorum 1 kez düşük yapınca sanki hep düşecek ya da bebeğim olmayacak gibi geliyo. her hamile haberine ağlar oldum. Yine hamile kalacağım yine düşecek kızlar okula gittiğim köy yollarını bi görseniz olmasın burada diyorum ama bekleyemiyorum işte bu yüzden çok kızıyorum kendime çoooookk
canımm benim düşünme öylee vardır bi hayır de senin grmen gerekiyomuş o günleri grdün.kimbilirrr ben ne günler görücem acaba hamile kalabilecekmiyim.ama sen bunu biliosun kalabilceğiniii.
ohhhhhhhhhhhh sinem hanım.
biz jilete talim.
hamilelikte ağda zarar verebilir.
yaa ağdayı duymamıştım cnm niye zararlıki,kimyasal bişeyde yok,makineyle alamıyomusun acıyomu,bende aslında düğün için gitmiştim koltuk altı bacak ve özel bölgeye,çoooook rahat ettim valla 10 seans falan gittim şimdi hiç bişey bile yok,hep arkadaşlarım diyordu utanarak yakınlarına yaptırıyorlarmış doğumdan önce eğilinmiyor ya,onu yaşamıcam kısmetse,bütün arkadaşlarımıda yönlendirdim hep çok rahat bişey
kızzz sinemmm iiimişş buu yaa bndemi yaptırsam acabaa.hiçmi çıkmıo sonrasındabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?