kIZLARR 2. ÇİZGİ SİLİK BELİRDİ AMA HEMEN ÇIKTI .
Carnacim bugün 1 iyi 1 kötü haber aldim. Kötü haber spermiogram sonuclariydi iyi haberde senin haberindi. Silik ciktiysa bir test daha yap ama bence hamilesindir canim
Olmaz bişey canım korkma internette şey okudum reglinin günü geçene ve sen öğrenene kadar yaptıklarından sorumlu değilsin içki sigara fala filan zaten bişey olacağı varsa oluyormuş daha önceden tutunamıyormuş
Masallah sürekli buraya yazan insanlarin cogu hamile kaldi. Bir ben kaldim galiba. Olsun, cogumuz mutlu olalimda. Hepsi cok güzel bebis olacak insallah
hazelcim daha çok var bekle sen anca bu dönemden sonra belirti çıkar olursa,ama belirtin olmayabilirde yani herkeste farklı ya cnm,hemen öle düşünme,burcum 16sını almalısın sanırım diğeri geçen aydı sonuçta,deniz1958 cnm sen kan testi yaptırdınmı kaç çıktı cnm
chocolatecım sende bır test yapsana senınde belırtılerın vardı.regln ne zaman.yaa bende esıme yaptrcam spermıyogram.canım ne zaman yaptrdınız.ne kadar sonra aldınız sonucu
Carnacim bugün 1 iyi 1 kötü haber aldim. Kötü haber spermiogram sonuclariydi iyi haberde senin haberindi. Silik ciktiysa bir test daha yap ama bence hamilesindir canim
kız bi tek sen olurmuu bende varım yaa dahaa:umursamaz:
bir de ben.kızlar sızde kalırsınız hamıle.ben kalmam.ıyıce umutlrım gıttı.ben daimi üyeyim anlaşılandelikafadulden
Canım yaptım.2 side hemen belirdi.Zaten 5 buçukda kan testi sonucunu alacağım.
Spermiogram testi çok mu düşük çıktıçCanım kolay tedavi edilen bişi bu.birde belli olmaz hamile kalabilirsin.
Sali günü verdik bugün doktor aradi. Tekrar cagirdi tekrar muayene edecekmis neyapacak bilmiyorum. Belirtilerim vardi ama bu aldigim sonuclar kirdi ümidimi. Tutmus olma ihtimali sifir. zaten suanda cok erken cikmaz ki testte. 1 Mayista yapmayi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?