Olmaz kuşum olmaz başka içmediğin kaldımı...Kız sen ne ettin...Ama şarap inşallah bişey yapmaz...
Sen iki kere mi girdiydin ilişkiye kız unuttum orası işte belli olmuyor istersen hergün gir tutmuyor 1 kere ilişkiye gir tutabiliyor canımKızlar sizlerde hamile kalacaksınız.Valaha ben bu kadar çalışmaya kaldıysam sizler hayli hayli kalırsız özellikle dilen sen canım : )
Olmaz bişey canım korkma internette şey okudum reglinin günü geçene ve sen öğrenene kadar yaptıklarından sorumlu değilsin içki sigara fala filan zaten bişey olacağı varsa oluyormuş daha önceden tutunamıyormuş
burcuummm hadi sende çoğalt çalışmaları sıra sende,kaç günün kaldı
kızlar benımde yumurtalıklarım felan cok agrıyo adet olsamda calısmalara baslasam .. 10gun gectı mısafırım gelemedı daha:) test zaten negatıf ümıdı kestım de gelsede calışsam bol bol bu agrılarla calısamıyorumda .. lısteye alırsanız sevınırım bende , sazıye 21yasındayım ev hanımıyım.. yarısmacı arkadaslarıma basarılar dılerım
kızlar benımde yumurtalıklarım felan cok agrıyo adet olsamda calısmalara baslasam .. 10gun gectı mısafırım gelemedı daha:) test zaten negatıf ümıdı kestım de gelsede calışsam bol bol bu agrılarla calısamıyorumda .. lısteye alırsanız sevınırım bende , sazıye 21yasındayım ev hanımıyım.. yarısmacı arkadaslarıma basarılar dılerım
Kaçıncı deneme olduğunu yaz deniz gelince ekler senide aramıza hoş geldin
valla nedense bnmde bu ay hiç umudum yokk ama dr.a gtcem bn yaa koydum kafaya içim rahatlasın yada bi sorun varsa erken hallederiz..
öylee valla yaaa bndeçok seviniyorum kendimi unutuyorum hamiş haberi duyncakaydirigubbakcemile3
hosbulduk.. 4aydır ugrasıyorum bende bebek ıcın.. mart ayında yumurta büyütüp catlama ıgnesı vurundum ama oda tutmadı bı süre sonra adet olmustum.. bu ayda negatıf cıktı
mayısda dogumgunum var ozamana kadar tutturabılsem keske kaydirigubbakcemile3 esımın sperm testı ıyı cıktı sorun yokdu. benım yumurtalıklar tembelmış sorunum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?