- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Ewet sanırsam bende sıra inşallah bende bebiş var derim...Eşim aklına geldikçe soruyor varmı ağrın ateşin nasıl akıntın varmı iyi mi kötü mü...
Kızlar eşleriniz biliyormu...
bence sende hamilesin bakalım hadi hayırlısı
benim 6 kere oldu o zaman ben bugün yine çalışıyım bari offfffff ya ne sıkıcı
[
dün değil ondan önceki gün yaptık şimdi bugün yaparım belki yapasım gelirseya çok takılma 1 gün eğer çok sıkıldıysan 2 gün ara ver.Ama regl sonrası önemli ve ben gerçekten o zamanlar yumurtlama belirtilerini hissettim.
welcome cım evet koku olur hamilesin sanırımmm al test ya,hadi sanada sevinelim
Yok beni kimse test için zorlamasın benim günüm test için 2 Mayıs zaten eşim testte almadı ewe sende almayacaksın dedi...
Kızlar bende yalan yok ben bir bu tpoiğe Azize nin topiğine birde ateş ölçme topiğine giriyorum herkeste hamilesin diyor ama kısmet bakalım...
Yok beni kimse test için zorlamasın benim günüm test için 2 Mayıs zaten eşim testte almadı ewe sende almayacaksın dedi...
Kızlar bende yalan yok ben bir bu tpoiğe Azize nin topiğine birde ateş ölçme topiğine giriyorum herkeste hamilesin diyor ama kısmet bakalım...
Canım senin durum ney bana kısaca yazarmısın...Sen gittin dün test için doktor sana başka tahlil yaptı ama eşinin spermlerle alakası ney anlamadım...
öylemi canım ya her halukarda yapcaz o zaman kaçarı yok istiyorsak devam mademLULU ben adetim bitti yarınki günü 1 dolu 1 boş yaptım sonra tahmini yumurtlama günlerinde hergün zaten doktorda o günlerdede 1 dolu 1 boş vrmişti ama ben boş geçmedim sonra yine 1 dolu 1 boş 7 gün kala bıraktım bakalım tuttuysa...
dilekcım ates olcme neyı bellı edıyor.hamılelıge daır belırtı verır mı ates.yusek mı dusuk mu olmalı ates.ben yumurtlama oncesı olcmedım ama bıkac gundur olcuyorum bugun 18. gunum atesım 36.6-36-8 arası.bı alakası varmı.amaaan bende bıyerlerden belırtı cıkarmaya calısıyorum zorla.amma belırtı manyagı oldum yaaaalsanaalsanasmile
Canım bak ben sana belirtileri yazayım. 10 gün öce kasıkda batma seyirme , gaz, sol kasığımda sanki bir şeyler oynuyor gibi oluyordu.Şimdi düşünüyorum inanazılmaz hassaslaşmıştım her şeye ağlıyordum.Abuk sabuk.İnanılmaz tatlı isteiğim vardi ve buraya yazıyordum iştahım çok diye.Ara ara yoğun losyon gibi akıntı.Gögülerim erken şişmeye başladı bu sefer normal de de regl öncesi şişer ama bu sefer erken başladıç
Ama bu kasık batmaları ve diğer belirtiler 5 gün önce kesildi yerini regl olacakmışım gibi kasık ağrılarına bıraktı.Göğüs uçlarımda acı oldu bu kadar.Ve akıntım yok.
bizim bütün belirtiler aynı cnm bebeklerimiz birbirine benzicek,açtım 1 paket çululata yedim azönce,geçende kabak tatlısı aşermiştim kaydirigubbakcemile3
dilekcım ates olcme neyı bellı edıyor.hamılelıge daır belırtı verır mı ates.yusek mı dusuk mu olmalı ates.ben yumurtlama oncesı olcmedım ama bıkac gundur olcuyorum bugun 18. gunum atesım 36.6-36-8 arası.bı alakası varmı.amaaan bende bıyerlerden belırtı cıkarmaya calısıyorum zorla.amma belırtı manyagı oldum yaaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?