Yap canım içini yiyeceğine sende yap gitsimn wondfo diye bir test var medikal satılan yerlerde daha ucuz 2 lira 2 tane al olmadı burcunun dediği gibi yapYapsam mı ki.Ayy hiç konduramıyorum kendime hamileliği ne bilim adam akıllı bir belirtim bile yok.Birde geç oluyorum yaa ben normaldede.Ama şu var benim bu kadar kasık ağrısından sonra regl olmam gerekirdi.Sadece bu beni düşündürüyor sonra stres yapıyorum o yüzden gelmiyor diyorum.
Dün bütün gün ağırdı hatta gecede.O derece yani habire wc gidip geldim.Sabah aynen hafif vardı ağrılarım şimdi hiç yok.
Canım senin başka belirtileirn varmı?
Gidip alsammı sabah aslında alacaktım ama ağrım olunca dedim oluyorum galiba.Yine almadım.
Çok korkuyorum çıkmaz diye : )
denizcim çok sağoll inşallah herkese nasip olsun ama ben ocak annesi olacağım inşallah şu anda ilk ocak annesi adayıyım topikte açtım 2011 ocak anneleri diye daha önce açılmış ama kilitliydi benim kini kabul ettiler canımm
evet canım ,ya bugün aradılar yok mutfak halısı 1 küçük boy falan olurmu eğer sipariş ettiğim gelirse biraz daha beklersiniz falan ya madem kampanya yapıyosunuz adam akıllı yapın 1 alana 1 bedavaydıda ondancanım eşyalarınımı yeniliosun sende.3 hafta bayada çok olmuş aramadınmıbilmiyorumkismile
denizcim çok sağoll inşallah herkese nasip olsun ama ben ocak annesi olacağım inşallah şu anda ilk ocak annesi adayıyım topikte açtım 2011 ocak anneleri diye daha önce açılmış ama kilitliydi benim kini kabul ettiler canımm
Gerçekten mi kızz.: ) yani ha oldum ha olacağım ağrılarım var denizim yaa.Bu yüzden yapamıyorum test.
Bende gelirin inş.. orayaboshayallersmile
Ayy canım yaa tebrik ederim.Çok sevindim.
Ben halen regl olmadım.Dün gece uyuyamadım kasık ve bacak ağrımdan hatta artık gelecek diye minoset içtim bir tane ama yok yine gelmedi.Napayım ben yaa test yapsammı.O kadar stressliyim ki.
evet canım ,ya bugün aradılar yok mutfak halısı 1 küçük boy falan olurmu eğer sipariş ettiğim gelirse biraz daha beklersiniz falan ya madem kampanya yapıyosunuz adam akıllı yapın 1 alana 1 bedavaydıda ondan
Yapsam mı ki.Ayy hiç konduramıyorum kendime hamileliği ne bilim adam akıllı bir belirtim bile yok.Birde geç oluyorum yaa ben normaldede.Ama şu var benim bu kadar kasık ağrısından sonra regl olmam gerekirdi.Sadece bu beni düşündürüyor sonra stres yapıyorum o yüzden gelmiyor diyorum.
öyle şey olurmu canım 1 küçük boy falan die sen hangisini istediysen onu alırsın.mutfak halısımı aldın bide pier cardinden ne almıştın sen
Kızlat gidip test alıyorum ben.Ama eminim negatif çıkıcak
Geliyorum kızlar.
Üzülme canım umudunu kaybetme bende gitsem eşimle doktora kimbilir neler çıkar ama sonra giderim diyorumKizlar ben cok üzgünüm. Dr aradi simdi spermiogram sonuclari icin. Spermlerin hem sayisi azmis hemde hareketi cok azmis tekrar bir muayene gerekiyor mus :sinifsinif:
Bendede zaten Pco Tiroid ve Seker var. Anlayacaginiz gebe kalmaya birsürü engel mafoldumben
yok canım anlamadın sen şöyel mutfak halısı aldım 125*150 şimdi sabah aradılar 100*200 olurmu diye o varmışta benimki henüz yapılmamış fabrikada yada artık gelmemişmi ne bana 1 hafta içinde getiririz hepsini dedi ben yatak odası halıları da aldım bana 100* 200 olurmu diye telefon açıyolar bende kızdım niye böyle böyle oldu diye 1 hafta dediniz 3 hafta olcak dedim evet canım yemek odası alcaz pierre cardinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?