cok kafana takma diyecegim ama kelin ilaci olsa kendi basina sürer :sm_confused:
Canım ya çok sağol ya 3 gün önce çıkmaması normalmiş çünkü şimdi bile zor gözüküyor 59 çıktı kandaki değerim yeni başlamış yani Allahım sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
denizz canım çokkkkkkkk sevindim gözünaydınnn,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhihoyyyt
sorma canım ya ben aynı benim geçikmediği halde yumurtlamam hala olmadı 18,yani27 nisanda çatlaması gerekiyordu ateş ölçüyorum bide bu ateş ölçme topikindeki arkadaşalr hala çatlamadığını yumurtlamadığımı söyledi yani hala bekliyorum ya sinir oldum heralde bahardan oldu birde ballı tarçın yedim 3 gün o bozdu düzenimi kulaktan dolma iş yaparsam böyleolur hala kasıklarım ağrıyor o yüzden seninkinide bilemem ki sen ateş ölçseydin belki belli olurdu akıntına göre hesapla ya da sen kaç günde bir oluyorun regli yani en sonu baza alarak hesapla en iyisi
Ayy canım yaa tebrik ederim.Çok sevindim.
Ben halen regl olmadım.Dün gece uyuyamadım kasık ve bacak ağrımdan hatta artık gelecek diye minoset içtim bir tane ama yok yine gelmedi.Napayım ben yaa test yapsammı.O kadar stressliyim ki.
Carna sende test yap bence
Ayy canım yaa tebrik ederim.Çok sevindim.
Ben halen regl olmadım.Dün gece uyuyamadım kasık ve bacak ağrımdan hatta artık gelecek diye minoset içtim bir tane ama yok yine gelmedi.Napayım ben yaa test yapsammı.O kadar stressliyim ki.
canım hatırlarsan bende geçen hafta belirtiler vardı ama bu hafta adet olacam diyip duruyordum halade adet olacakmışım gibi ağrılarım var sanırım fasülyem tutunmaya çalışıyor :) inşallah sende hamişsindir test yapsan keşke
Ozaman sen sıkılmazsan eğer 2 günde bir ilişkiye gir (ben çok bıktımda sexden) bıkmazsan tutacağı varsa tutar.valla canım ben öle hesap kitap işleriyle uğraşmadım sadece netten hesapladım 25 ile 5 arası gnlerim bakalım bu ay tutmazsa zaten dr.a gtcem bu sefer düzenli yapcam kafama göre takılmıcam
Ozaman sen sıkılmazsan eğer 2 günde bir ilişkiye gir (ben çok bıktımda sexden) bıkmazsan tutacağı varsa tutar.
Sabahta erken uyandım sinir oldum saray halıdan halı aldık hala 3 hafta oldu gelmemiş o da sinir etti beni bu da offffffff
kız deniz hamilemisin. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmm.. çok ama çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum. sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah. sen de aralık annesi mi olucaksın.aaaaaaaayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrr
carna bence sende hamilesinnnnnn. inşalllaaaahhhhhhh adet olmazsınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?