Şoktayım 2. çizgi hemen belirdi ama.
Ayy ya test bozuksa.2. -sini yapsammı?
Ben şimdi hamile mi oluyorum.Şimdi gidip kanda baktırsam olur mu.
Heeeeeeyyyyyyyy:teytey::teytey::lepi::lepi:sositosositosositososito süper haber canım çok sevindimtebrikler Allah kucağına alamayı nasıp etsin sağlıkla ben dedima ama bahse girelimdiye biliyodum hamile olduğunukIZLARR 2. ÇİZGİ SİLİK BELİRDİ AMA HEMEN ÇIKTI .
Ben şimdi hamile mi oluyorum.Şimdi gidip kanda baktırsam olur mu.
BENCE DE HAMİLESİN BAK O BİRAZDAN DAHA DA BELİRGİNLEŞİR KESİN. YARIN KANDA BAKTIR HEMEN. OOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYY. SÜPERRRRRRRRRRRRR ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. TEBRİK EDERİMMMMMMMMMMMMMMMM ÖZLEMCİMMMMMMMMMMMMMMMM.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:
Hemen kan testi yapabilir miyim kızlar.
Canım üzülme dua et bol bol doktor ne zamana çağrdı dedimi sana kanaman olur normal diye eğer demediyse doktoru ara söyle ciddi olabilirkızlar nasılsınız ya canım okadar sıkılıyor kı yıne az mıktarda kanamam geldı ya boyle beklemek ne kadar zor bebegımın benımle kalıp kalmıyacagını bıle bılmıyorum allahım ne olur yardım et bana mafoldumben
kIZLARR 2. ÇİZGİ SİLİK BELİRDİ AMA HEMEN ÇIKTI .
yaaa ayşe biz napcaz inşallah kalırız kızz bizde bu ayyy:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?