inşallah cnm ya sende kafana takma bende takmıyorum hiç olmasada,olsa iyi olur tabi de :) buarada deniz1958 ben unutmuşum carna yazmış bende fındık ceviz falan duymuştum bende yiyorum genelde ama unutuyorum bazen,beslenme çok önemli gerçekten,ben düğünden sonra 5kg aldım :) rahattan heralde
canım 5 kiloda bişiymi ben tam tamına 17 kilo aldım :CüvCüv:
yaaaaaaaaaa aslında bak sporu gündüz yapsa çok işine yararda gece olunca hem kaliteyide düşürüyo,hem senin işinede yaramıyo :))) aslında gün aşırı gitmesin ogünlerde de gün aşırı siz beraber olun :)
son adet tarihim 3 martti.beklemedeyim adetim daha gecmedi ama vücud isim 22 marttan bugüne hic düsmedi hala 36.8lerdeyim kafam karisik bekliyorum.insallah hayirli haberler verebilirim.
Ben akrep burcu bir irkek istiyorum, geçti mi artık acaba.
evet bende 52den oynamam yani hamile kalana kadar kansızlıkta var diye bende hergün 3kaşık pekmez yiyorum,boyumda 1.69,allah nasip ederse hamilelikte de bi 10-12 kg alırım anca 65 işte,bide bunları geri vermeside var tabi
arkadaşlar ben de bu ay çift çizgiyi umud ediorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
arkadaşlar ben de bu ay çift çizgiyi umud ediorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?