carnacim bu sans bence de...bende öyle en fazla 10 dk da firlarim:))ben ilk bebisimde nasil hamile kaldigimi hala anlamis degilim acikcasi...:)))hemencecik oluverdi...
carna walla 6 gün nası dayanıcam bilmiorum çatlıcammm yahu
carnacim bu sans bence de...bende öyle en fazla 10 dk da firlarim:))ben ilk bebisimde nasil hamile kaldigimi hala anlamis degilim acikcasi...:)))hemencecik oluverdi...
Gerçekten o kadar duruyor musunuz ben o kadar bile durmuyordum bak yeni bi şey daha farkettim sayenizde
zaten zırt pırt ilişkiye giriyoruz çocuk olsun diye demi :roflol: bende 9ay hamilelik izni 9ayda emzirme izni yapıcam yani
zaten zırt pırt ilişkiye giriyoruz çocuk olsun diye demi :roflol: bende 9ay hamilelik izni 9ayda emzirme izni yapıcam yani
oda güzel bi bakmışsın hamilesin,aslında işin sırrı bu da biz zorluyoz işi :roflol:
Gerçekten o kadar duruyor musunuz ben o kadar bile durmuyordum bak yeni bi şey daha farkettim sayenizde
Hep gülün kızlar : ))
Şimdi yeni nesil böyle herşeyin planını yapıyorlar, önceden millet hamile kaldığını anlamazmış orada burada tarlada doğururlarmış.Biz burcunu bile düşünüyoruz : )Eee tabi buna da -doğmamış çocuğa don biçmek- denmez de ne denir: )
suur seni şanslı gacı : )
canim simdilerde 10 dk bekliyorum, bebek olsun diye yerimseniben, ondan önce ben hemen firlardim..firlasanda tutuyor yani tutcagi varsa yerimseniben
bende baya bekliyordum bu sefer daha çok bekleyecem yastık falan ne varsa kullanacam
hadi hayirlisi yerimseniben
He vallaha,boynumuzun borcu sanki :roflol: aynı izinleri bende kullanacağım canım emin ol : )
Kızlar yiğenimi doktor amcasına götürücem 5 de randevusu var.Şimdilik bebeğim olana o kadar bu küçük böcükle ilgileniyorum.Bebeğim olsun onunda papucunu dama atacağım :roflol:
öptüm. görüşürüz sonra.
bende baya bekliyordum bu sefer daha çok bekleyecem yastık falan ne varsa kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?