işte o birazda kadının gününe denk gelmesiyle ve erkeğinde sperm kalitesiyle alakalı,işte hızla içeri gitmesiyle o yol sırasında işe yaramaz halede gelebiliyorlarmış kalitesizler falan kesinlikle şans ve bünyeyle alakalı yani bide bazı bayanlar ayda 2kerede yumurtlayabiliyomuş bazende hiç,düşün yani ayda 1 kere olan o yumurtayıda öle arasıra ilişkiye girmeylede bulmak bi şans işi yani bende valla herseferinde yastık koydum 1 saat kalkmadım hatta bazı geceler yattım uyudum hemen ne yapılması gerekiyosa herşeyi yaptım birde ilişkiye girmeyi görev olarak görmeden yapmak gerekiyormuş çünkü bayanlar ozaman bi hormon salgılıyomuş spermin içeri gitmesi daha kolay olup yumurtayı bulmasıda kolaymı ne oluyomuş,ya halamın 4tane düşüğü olmuştu o yüzden ondan hep öğrendim enson tüp bebeği bile düştü hep bize anlatıyodu yani
yay burcu olmasını isterdim(öncelikle hayırlısı tabiki) o yüzden mi ihtimalleri zorluyorum anlamadım:1closedeyes:
adetin gelmediyse hala olma ihtimali var bence idrar zaten adet günü ya da daha sonra belli oluyormuş
ya bende aslında ikizler istiyodum ama onun içinde eylülü beklemek gerekiyo, buseferde işe girmem iyice geç olcak,belkide kısmet eylüle kadar sarkçak çocuk olması, 6aya kadar uzuyomuş ya tutma süresi,hayırlısı artık,esindirim,deniz1958 buay moralinizde yüksek olsun beslenmenizede dikkat edin inşallah olur zaten
Ya ne 1 senesi ne 6 ayı kızlar ölürüm ben : ) Zaten çok geç kaldım 7 senelik evliyim, 29 yaşındayım.Nasıl beklerim,umarım o kadar beklemem gerekmez, bütün planlarım suya düşücek.
Ben doktora gittiğimde 3 aydır deniyoruz diyicem,ona göre tahlil falan ister belki : )
:roflol: 3aya tahlil vermez belki ama bi dene şansını bişey kaybetmezsin, inşallah hiç beklemezsin cnm,siz yenimi bebek isteyeme başladınız neden beklediniz okadar,bizde 8aylık evliyiz :) bende 27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?