işte o birazda kadının gününe denk gelmesiyle ve erkeğinde sperm kalitesiyle alakalı,işte hızla içeri gitmesiyle o yol sırasında işe yaramaz halede gelebiliyorlarmış kalitesizler falan kesinlikle şans ve bünyeyle alakalı yani bide bazı bayanlar ayda 2kerede yumurtlayabiliyomuş bazende hiç,düşün yani ayda 1 kere olan o yumurtayıda öle arasıra ilişkiye girmeylede bulmak bi şans işi yani bende valla herseferinde yastık koydum 1 saat kalkmadım hatta bazı geceler yattım uyudum hemen ne yapılması gerekiyosa herşeyi yaptım birde ilişkiye girmeyi görev olarak görmeden yapmak gerekiyormuş çünkü bayanlar ozaman bi hormon salgılıyomuş spermin içeri gitmesi daha kolay olup yumurtayı bulmasıda kolaymı ne oluyomuş,ya halamın 4tane düşüğü olmuştu o yüzden ondan hep öğrendim enson tüp bebeği bile düştü hep bize anlatıyodu yani
İnşaallah bu ay yakalayacağız o yumurtayı: )Önemli bir sorun olmasında, 3-4 ay beklenir...pazartesi doktora gidiyorum inşaallah bir sorun,engel çıkmaz.
Maalesef bebek yapmaya karar verdikten sonra, görev haline dönüştü biraz: )İster istemez öyle oluyor: )