öptüm şekerler,gittimmmm byyy
İyi geceler canım...Tatlı uykular...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öptüm şekerler,gittimmmm byyy
Kız hamile kalınca ne yapacağım ben bu koçişi yaa...Orasıda var...
Canım akıntıyı anlamıyorum şu an.Dün ilşiki yaşandı ve ertesi günde sperm geliyor vajinadan biliyorsun.Ama az önce sol tarafıma bir ağrı girdi anlık.O kadar.Birde göğüslerim çok fena şişti.Artık regl olacaksam da oalyım.Çünkü çok ağrıyorlar.
Ayrıca bende uzayan akıntı görmedim : )
bizde sevinmiştik en küçüğü bizi diye alkisalkisalkis
Kız hamile kalınca ne yapacağım ben bu koçişi yaa...Orasıda var...
Canim uzayan akintiyi ben dün coook az gördüm birdahada görmedim. Acaba yumurta gelismiyor mu bende? Yok yok bu ayda regl olayim sonra doktorun basinin etini yemeye gidecegim ben takip etsin yumurta catlamasi oluyor mu diye.
Kız erkekler pek yanaşmıyormuş kadına.Korkuyorlarmış bir şey olcak diye : ) bu kadar azmaz merak etme : )
Evet benimde oldu dün kalan spermler onlarCanım o dünden kalan spermlermiş: ) zaten şeffaf ve uzayan cinsten değildi.Katı bembeyaz bir şeydi.
Evet yanaşmıyorlar ama birini görüncede ağızlarının suyu akıyor canımcım
Haa iyi bari.Zaten ne kadar küs kalabiler ki.
Benim dayımın kızı kaçtı.Ondaki ne inatmış ki kızını hiç affetmetti.Öyle de vefat etti zaten.
Kızlar ben kaçar bugün malum çalışma var hadi size de rastgele iyi gecelerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aman aksın, aktığıyla kalır :roflol:
HAYDıı CANIM BELıNıZE KUVVAT:roflol: