2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ben d eerken yamalıyım.sabah okula gidicm. tabi siz uyuyun sonra kalkıp güzel gzüel kahvaltı yapın tatilde.:umursamaz::umursamaz::umursamaz: sabah kalkıp bide saçımı düzlicem .amannnnnnnn. kadın olmak ne dert ya. öpüldünüz. iyi geceelr. yarın ben gelene kadar çok abaartmayın ha sayfaları. geliom oku oku bitmio. neyse ben gelene kadar siz ancak uyanırsınız.
 
boncukcum duanı eksik etme. herşey gzüel olucak bence içini fearh tuıt canım. ne gzüel hamielsin tadını çıkar.
 
Canım akıntıyı anlamıyorum şu an.Dün ilşiki yaşandı ve ertesi günde sperm geliyor vajinadan biliyorsun.Ama az önce sol tarafıma bir ağrı girdi anlık.O kadar.Birde göğüslerim çok fena şişti.Artık regl olacaksam da oalyım.Çünkü çok ağrıyorlar.


Ayrıca bende uzayan akıntı görmedim : )

Canim uzayan akintiyi ben dün coook az gördüm birdahada görmedim. Acaba yumurta gelismiyor mu bende? Yok yok bu ayda regl olayim sonra doktorun basinin etini yemeye gidecegim ben takip etsin yumurta catlamasi oluyor mu diye.
 
yoooooook welcome yok hamile kalınca dükkanı kapatıcksın.yalnız sen kocişini bu tempoya alıştırdın çok zoranıcak ha. ya da ohhhhh be dünya varmış deyip kendini inzivaya çekicek.:eek:
 
Canim uzayan akintiyi ben dün coook az gördüm birdahada görmedim. Acaba yumurta gelismiyor mu bende? Yok yok bu ayda regl olayim sonra doktorun basinin etini yemeye gidecegim ben takip etsin yumurta catlamasi oluyor mu diye.

Canım o dünden kalan spermlermiş: ) zaten şeffaf ve uzayan cinsten değildi.Katı bembeyaz bir şeydi.
 
Kızlar ben kaçar bugün malum çalışma var hadi size de rastgele iyi gecelerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
 
Haa iyi bari.Zaten ne kadar küs kalabiler ki.

Benim dayımın kızı kaçtı.Ondaki ne inatmış ki kızını hiç affetmetti.Öyle de vefat etti zaten.

Böyle seyler cok aci. Kizlar hicbirsekilde annelerimizi babalarimizi üzmeyelim bize birsey olursa bir onlar aglar gerisi yalan aglar. O cok sevdigimiz elogullari bize birsey olsa birkac gün sonra yeni kari bulurlar ama bizi sonsuz sevecek olanlar birtek onlar. Bende kacmadim ama evlenmek icin ailemi karsima aldim ama simdi cok pismanim onlari üzdügüm icin.

Bol bol anne babalarimizin gönlünü alalim yarin cok gec olabilir. Onlari nekadar sevindirsek nekadar mutlu etsek nekadar emirlerine amade olsakda azdir.
 
Ewet kızlar doktor bir sorun olmazsa izin veriyormuş ilişkiye hamileyken...
Ama ben soklaştırmam yanıma zaten zor bulmuş olacağım nazar boncuğumu...Kapatırım kepenkleri...
Eee sonra benimki düz duvar tırmanır herhalde...Zaten oda bana o şekilde yaklaşmaz diye tahmin ediyorum ama tavan yaparsa azgınlığı bilemem...
 
X