amannnn neyseee kayınvalideler çatlasınlarr dursunlar öylee.
kızlar yarın haberleri izlerseniz 23 nisan da çocuklar mecilise gidyolar yaa benimde kuzenimin kzı cumhurbaşkanının koltuğuna oturucakkk
havayı değiştireyim dedimmm
ooo cok guzel yaaa.baya zekı olmalı oraya gıdenlerı secıyorlar cunku:hooray:
en iyisini yapıyorsun.catlasınlar patlasınlar ohhhhk aydirigubbakcemile2 bugun ovulasyon testımde ıkıncı cızgı bıraz daha belırgındı oncekı gunlere gore.bakalım inş yarın aynı koyulukta olur.inş.gebelıkte testındede ıkıncı cızgıyı gormeyı nasıp eder rabbim en kısa zamanda :CüvCüv:
kızlar az önce tuvalete girdim de çamaşırımda sarıdan daha koyu lekeler vardı fisfisfis
deniz ne kadar vardı senin gününee
kızlar az önce tuvalete girdim de çamaşırımda sarıdan daha koyu lekeler vardı fisfisfis
allah allah.yumurtlaman ne zamandı pekı.eger yumurtlama gunun 5-7 gun onceyse yerlesme kanamasıdır belkı
gününede az kalmış canım başka bişeyler hissediyomusun gögüslerinde falan oldumu deiüğişiklikler
ya aslında ben kendimi ümitlenmek istemiyorum yoksa baya değişiklik var göğüslerim şiş dün akşam uçları mosmordu resmen ama bugün sabah normaldi akıntım var renksiz belim ağrıyor sabahta midem bulandı benneyaptımki
kızlar bence erkenden ümitlenmemek gerek eğer yoksa daha çok hüsrana uğruyoruz benim bu ay günüm baya geçti iyice kendimi kaptırmıştım hamileyim diye ama değilmişim bence kendimizi şartlamayalım eğer hamile olursak da süpriz olmuş olur daha çok seviniriz
burnuma hamişş kokusu geliyor benimmm:teytey::teytey::teytey:
bende ümitlenmek istemiyorum hatta bu ay pek durmadım üstünde ama bu son günlerde bunlar olunca ne bilim işte bide doymak bilmiyorum yaa zaten çok kilo aldım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?