bende ıkıncı buyugum 28 yasındayım :hulya: eyvahedigeldismile
kızlar merhaba nasılsınız ya
İyiyiz canım.Nasıl gidiyor hamilelik?
canım benım ya ıyıyım ıste habıre yatıyorum arada bır az mıktardda kanamam oluyor ama doktor bu aralar gelır bıraz dedı salı gunu gıdıp kalp atıslarını duyacagın ınsallah rabbım nasıp ederse o gune kadar ınankı dahala hamıle gıbı gormuyorum kendımı bakalım hyırlısı neyse o olur ınsallah bu arada ismım denız yasımda 28
ben de 1981 doğumluyum arkadaşlar..yani 29 yaşında topiciğimizin büyüklerinden sayılırım...30 olmadan 2...çocuğuda yapıyım diyorummm
ben de 1981 doğumluyum arkadaşlar..yani 29 yaşında topiciğimizin büyüklerinden sayılırım...30 olmadan 2...çocuğuda yapıyım diyorummm
ay kızlar hep aynıyız biz kavgalı falan değiliz ama mesafeliyiz bizimde düğünümüzü yapmadılar bir çekirdek almadılar aynı burcu senin gibi hediyelik bilezik taktılar
inanamıyorum ya Allaha havale edelim kızlar sonunda gülen biz oluruz onlar yaptıklarından elbet bi gün utanacaklar
canım hiç bişey yapmadıkları gibi çok kıskanıyo benim herşeyimi dahada üstüne eşimin onlara maddi yönden destek olmasını bekliyolar durumları yokmu var kaç tane evleri var ama biz kirada oturuyoruz .
amannn varyaa 10 kişiden 7 sinde mutlaka bu sorun var hazelcim sana benzer işte benimkide ama mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyorum.söylediklerine de takmıyorum valla allahtan eşlerimiz iyide onlara uymuyorlar.aynı benimkide düğünümüzü bile yapmadılar herşeyi eşim yaptı herşeyi kayınvalidem sadece hediyelik biezikler oluyo ondan takmıştı evimde bi tane iğnesi dahi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?