Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!
Ben yemekteyiz programını çok seyrediyorum eşimde tam tersi nefret ediyor hele hele yaprak dökümü dizinden...Birde aşkı memnu dizisinin behlülünün adını hep bennu diyor kopuyorum orda...
bebişkom88........1 nisan........6.deneme (BİZE UĞUR GETİRİRSİN İNŞALLAH) panddamm..........4 nisan....... 2.deneme( MAŞALLAH DİYELİM) panki..................7 nisan........11.deneme ( BİR GÜNDE 2. SÜPER HABER ) cotanak28..........10 nisan....... 2.deneme ( BİR BOMBA HABER DAHA- DEVAMINI BEKLİYORUZZZZ) sporstar..............9 nisan ........1. deneme ( İŞTE İLK DENEMEDE TUTTURAN BİR SÜPER ŞANSLI HAMİŞŞŞ) ilfa.....................16 nisan........3.deneme( TEBRİK EDİYORUZ -NAZAR DEĞMESİN.) eda80................18 nisan........???????? ( DURULAN TOPİĞİMİZE BİR HAMİŞ DAHA.YUPPİ!!!) elif159................22 nisan........9.deneme ( LİSTEMİZDE YOKTU AMA NİSAN AYINA Bİ HAMİŞ DAHA EKLENDİ.)
DENıZıM16 hoşgeldin evet çekiştirdik...Sende şikayetçimizin kaynanandan... Ay birgün kayınvalide beni Kuran-ı götürdü...Orda bir kızın ayağında çetik vardı herkes soruyor kim ördü diye oda karışmasın diye anneler kaynanam ördü dedi...Bizim kayınvalidede hiç sevmez kaynana lafını...Ay senin o kaynana diyen dilini eşek arısı soksun diyiverdi...
DENİZİM16 hoşgeldin evet çekiştirdik...Sende şikayetçimizin kaynanandan... Ay birgün kayınvalide beni Kuran-ı götürdü...Orda bir kızın ayağında çetik vardı herkes soruyor kim ördü diye oda karışmasın diye anneler kaynanam ördü dedi...Bizim kayınvalidede hiç sevmez kaynana lafını...Ay senin o kaynana diyen dilini eşek arısı soksun diyiverdi...
bende dikkat etmeye çalışıyorum böle arkadaş ortamlarında kaynana derim diğer türlü karışmasın diye isminin yanına anne kelimesini eklerim ya da eşimin annesi derim
bebişkom88........1 nisan........6.deneme (BİZE UĞUR GETİRİRSİN İNŞALLAH) panddamm..........4 nisan....... 2.deneme( MAŞALLAH DİYELİM) panki..................7 nisan........11.deneme ( BİR GÜNDE 2. SÜPER HABER ) cotanak28..........10 nisan....... 2.deneme ( BİR BOMBA HABER DAHA- DEVAMINI BEKLİYORUZZZZ) sporstar..............9 nisan ........1. deneme ( İŞTE İLK DENEMEDE TUTTURAN BİR SÜPER ŞANSLI HAMİŞŞŞ) ilfa.....................16 nisan........3.deneme( TEBRİK EDİYORUZ -NAZAR DEĞMESİN.) eda80................18 nisan........???????? ( DURULAN TOPİĞİMİZE BİR HAMİŞ DAHA.YUPPİ!!!) elif159................22 nisan........9.deneme ( LİSTEMİZDE YOKTU AMA NİSAN AYINA Bİ HAMİŞ DAHA EKLENDİ.)
Dilek birde bana yakın olan Sinem ve deniz var onlarda 27 yaşında : ) ben sizin ablanızım üleynn : )) (bundan memnun değilim tabiki) : ) 30 yaş sendromuna girdim resmen : )