kızlar ya ben az çıkıyorum. çok yorgunum bennnnn. bugün de misafirlerim vardı.eeee yarın da temizlik pasta börek. pazar misafirler....az bacakları uzatıp yatıcam. tabi beyaz show izleyerek.
aaa süper cnm çok sevindim ya enazından artık tarihimiz var adetin bittikten sonra hemen çalışmalara devam :) sana bi fikir eşin vardiyalı ya gececilikten geldikten sonra sabahta birlikte olabilirsin biz 4-5 kere öyle yapmıştık erkeğin spermleri daha hareketli olıyormuş sabahları daha çabuk ilerliyormuş :)
mrb anne adayları... ben lisans mezunu ebeyim ama herzaman deneyimlerin doğru bilgi olduğuna inanıyorum.ve bir kaç aydır yazılarınızı takip ediyorum ve resmen her satırda kendimi ve duygularımı buluyorum.bende bebek özlemi çekiyorum 1 yıldır.şimdi hacettepeye gittim tahlillerde bir probleminiz yok dedliler.1 ay klomen kullandım olmadı doktorum madem aşılama yapalım dedi.açıkcası korkuyorum olmayacak diye. iki yıldır evliyiz hepinizi çok öptümmmmm
Biz de de tık yok canım :roflol: aynen yani.Ben bu aydan hiç umutlu değilim hemde hiç.Bekleki regl tarihim gelsin.Ölme eşşeğim ölme.30 nisana kadar ölürüm ben.
Kizlar bu aralar boyuna hamile haberi aliyorum.. Bugün ikinci arkadasimin hamile oldugunu ögrendim. Ahh bugün banada nasip olur mu acaba avaz avaz hamileyimmmm demek
kızlar bende profilime resim eklemek istiyorum nasıl yapacağım benimde resmim gözüksün yazışırken
mrb anne adayları... ben lisans mezunu ebeyim ama herzaman deneyimlerin doğru bilgi olduğuna inanıyorum.ve bir kaç aydır yazılarınızı takip ediyorum ve resmen her satırda kendimi ve duygularımı buluyorum.bende bebek özlemi çekiyorum 1 yıldır.şimdi hacettepeye gittim tahlillerde bir probleminiz yok dedliler.1 ay klomen kullandım olmadı doktorum madem aşılama yapalım dedi.açıkcası korkuyorum olmayacak diye. iki yıldır evliyiz hepinizi çok öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?